Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

15η Αγωνιστική Πρωτάθλημα Γ' ΕΣΚΑ Γυναικών 1ος Όμιλος

Μεγάλη νίκη για τα κορίτσια της Άμιλλας σήμερα με αντίπαλο την πάντα αξιόμαχη και υπολογίσιμη Πεύκη!! Τα κορίτσια μας επικράτησαν με 49-46 σε έναν αγώνα που τον χαρακτήρισαν το πάθος και η θέληση για την νίκη!!
Δυνατό ξεκίνημα για την Άμιλλα στην αρχή, με το σκορ να γίνεται γρήγορα 9-0, με την Πεύκη όμως να μην καταθέτει τα όπλα σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και γρήγορα να γυρνάει το σκορ στο 2ο δεκάλεπτο, με το ημίχρονο να λήγει 23-23.
Η Πεύκη ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στο 3ο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να συντηρεί βραχεία κεφαλή μέχρι το τέλος της περιόδου(31-32).
Η Άμιλλα όμως ήταν αυτή που μπήκε δυνατά και αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι στη τελευταία περίοδο, πήρε γρήγορα μία διαφορά 5 - 7 πόντων, την οποία διατήρησε μέχρι και το τέλος.
Η Πεύκη έκανε μια τελευταία προσπάθεια να πάρει το παιχνίδι, όμως δεν κατάφερε κάτι περισσότερο από το να μειώσει στο τελικό σκορ.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια της Πεύκης για τον όμορφο αγώνα τους και για το γεγονός πως πάρα το ότι έχουν ξεμείνει από στόχους, παλεύουν όλα τα παιχνίδια!
Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια της Άμιλλας, που είτε έπαιξαν 1' είτε 40', τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο και ανταποκρίθηκαν στην κρισιμότητα του παιχνιδιού!!!

Συγχαρητήρια Κατερίνα, Γεωργία, Νόνη, Αλεξάνδρα, Σταυρούλα, Τούλα, Λίνα, Ρία, Γεωργία και Κατερίνα!!!!

Τα δεκάλεπτα: 15-7, 23-23(ημίχ.), 31-32, 49-46.

Άμιλλα (Περσίτσας): Αυγέρη 11, Δάβαρη 22(2), Μουρτετζίκογλου 4, Τουρκαμπή, Τζώρτζη 8(2), Γουναρά, Πλεμμένου, Παππά, Σταυροπούλου, Μυλωνά 4.

Πεύκη (Μπουλαξής): Σκαμάκη, Μουστάκη 3, Ανδριανοπούλου 3, Δουκίδη 10, Δαμειλοπούλου, Πέτσα, Κολιοπούλου 18(4), Θεοδωροπούλου 3, Αλεξίου 9.

Το Video της 4ης Περιόδου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες