Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

2η Αγωνιστική Πρωτάθλημα Παγκορασίδων 2ος Όμιλος Α' Φάση













2η αγωνιστική σήμερα για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων και η ομάδα μας αγωνιζόταν εντός έδρας με την ομάδα του Άρη Χολαργού.
Τα κορίτσια μας προσπάθησαν να τρέξουν περισσότερο από τον προηγούμενο αγώνα μας και έδειξαν σιγά-σιγά να μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, όμως η ομάδα του Άρη ήταν πολύ δυνατή αντίπαλος!
Το τελικό σκορ τα λέει όλα(12-72), όμως αυτό που έχει αξία είναι η προσπάθεια και η διάθεση που έδειξαν τα κορίτσια και το γεγονός πως χάρηκαν το κάθε καλάθι της ομάδας μας σαν να ήταν το νικητήριο!! Συγχαρητήρια στα κορίτσια και των 2 ομάδων!!
Συνεχίστε την προσπάθειά σας και το μέλλον είναι δικό σας!!

Υ.Γ. Τα κορίτσια της Άμιλλας είναι σχεδόν όλα γεννημένα το 1997 και μικρότερες, με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο ανταγωνιστικές όσο θα θέλαμε! Σ' αυτές τις ηλικίες ακόμα και μία χρονιά είναι πολύ σημαντική. Δεν πειράζει, είναι κάτι που το γνωρίζαμε εξ αρχής. Τα κορίτσια κερδίζουν σημαντικές εμπειρίες, που στην συνέχεια θα φανούν πολύ χρήσιμες! Επίσης αποτελούν μία σπουδαία υποθήκη για το μέλλον και την μελλοντική στελέχωση των τμημάτων κορασίδων και γυναικών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες