Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Μόνο στο site μας!!!! Το Νέο γήπεδο της Άμιλλας!!!

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε το γήπεδο όπου θα αγωνίζεται πιθανότατα την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα της Άμιλλας Περιστερίου! Γήπεδο για το οποίο έχει δεσμευτεί ο ίδιος ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Παχατουρίδης, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας, πως θα τεθεί στην διάθεση της ομάδας, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες για την διαμόρφωση του. Σε αποκλειστικότητα σας παρουσιάζουμε το φωτογραφικό υλικό!!!

(Για καλύτερη ανάλυση στις φωτογραφίες, πατήστε πάνω στις εικόνες)




Όπως βλέπετε έχουν μπει και οι γραμμές σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς που θα ισχύσουν από την νέα αγωνιστική περίοδο. α) Τρίποντο στα 6.75, β) Ρακέτα σε σχήμα ορθογώνιου παραλληλόγραμμου, γ) Ημικύκλιο όπου δεν σφυρίζεται επιθετικό φάουλ.



Μια καλύτερη άποψη ολόκληρου του γηπέδου!



Διαγώνια άποψη της εξέδρας!



Διαγώνια άποψη του γηπέδου εντός του αγωνιστικού χώρου!




Όπως βλέπεται λοιπόν, η Άμιλλα σε νέα κατηγορία του χρόνου, με νέο γήπεδο και περίσσια όρεξη για μπάσκετ, ετοιμάζεται για να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές προκλήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου!! Σας περιμένουμε όλους κοντά στην ομάδα!!

Υ.Γ. Το γήπεδο βρίσκεται στην θέση Μαζαράκη και είναι το κλειστό στο οποίο διεξήχθη το Ολυμπιακό Τουρνουά της Πυγμαχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες