Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ξεκίνησε η λειτουργία των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Περιστερίου (Μαζαράκη)

3 - 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ



Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Σκάκι στον Δήμο Περιστερίου

Η καρδιά για το ελληνικό σκάκι από τις 3 έως και 11 Ιουλίου 2010 θα χτυπά στον Δήμο Περιστερίου, που θα φιλοξενήσει τις μεγάλες διοργανώσεις της χρονιάς, του 38ου Πανελλήνιου Ομαδικού Πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής Κατηγορίας και του 28ου Πανελληνίου Ομαδικού Κυπέλλου.

Τους αγώνες διοργανώνουν η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, ο Δήμος Περιστερίου,
η Νομαρχία Αθηνών και ο Σκακιστικός Σύλλογος Πνευματική Στέγη Περιστερίου.

Σημειώνεται ότι οι αγώνες αυτοί είναι η ετήσια κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στο σκάκι, που διεξάγονται στην Αττική ύστερα από πολλά χρόνια και θα συνδυαστούν την Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010 και ώρα 17:00 με την τελετή έναρξης και τα εγκαίνια παράδοσης των ανακαινισμένων Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Περιστερίου (Πυγμαχίας) στην Περιστεριώτικη νεολαία.

Θα συμμετάσχουν 24 ομάδες απ' όλη την Ελλάδα με 12μελείς συνθέσεις σε κάθε αγώνα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται όλοι οι κορυφαίοι Έλληνες σκακιστές και σκακίστριες, οι πιο ταλαντούχοι νεαροί Έλληνες αθλητές αλλά και μερικοί διάσημοι ξένοι Πρωταθλητές, όπως ο Ουκρανός super star του σκακιού Vassily Ivanchuk.

(Από το επίσημο site του Δήμου Περιστερίου)

2 σχόλια:

  1. Η παράδοση του γηπέδου είναι πλέον γεγονός και η αρχή γίνεται με μία μεγάλη διοργάνωση για τον δήμο του Περιστερίου, έστω και σκακιού!! Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις 11 Ιουλίου όταν και θα ολοκληρωθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκακιού, ο χώρος θα διαμορφωθεί οριστικά για τις ανάγκες της καλαθοσφαίρισης(τα καλάθια ήδη βρίσκονται στο γήπεδο) και η Άμιλλα θα μπορεί από την νέα αγωνιστική περίοδο να έχει την καινούργια της έδρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παράδοση του γηπέδου είναι πλέον γεγονός και η αρχή γίνεται με μία μεγάλη διοργάνωση για τον δήμο του Περιστερίου, έστω και σκακιού!! Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις 11 Ιουλίου όταν και θα ολοκληρωθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκακιού, ο χώρος θα διαμορφωθεί οριστικά για τις ανάγκες της καλαθοσφαίρισης(τα καλάθια ήδη βρίσκονται στο γήπεδο) και η Άμιλλα θα μπορεί από την νέα αγωνιστική περίοδο να έχει την καινούργια της έδρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες