Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Άμιλλα Περιστερίου - ΦΟ Τούφας 33-25. Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 20η Αγωνιστική.

Ζωντανές διατήρησε τις ελπίδες της η ομάδα μας για συμμετοχή στα play-off ανόδου, καθώς μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα, κατάφερε και επιβλήθηκε της ομάδας της Τούφας!!
Τα κορίτσια μας μπήκαν πολύ νωχελικά στο γήπεδο με αποτέλεσμα να βρεθούν πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά, 1-12!! Έτσι η πρώτη περίοδος έκλεισε με την ομάδα της Τούφας να προηγείται με 3-12. Λίγο οι φωνές του προπονητή μας, λίγο οι φωνές της εξέδρας, η αφύπνιση των κοριτσιών επετεύχθει και η ομάδα μας κατάφερε να πλησιάσει στο σκορ και να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ στο 15-18!!

Με τα κορίτσια μας να ανεβάζουν την απόδοσή τους όσο περνούσε η ώρα, την άμυνα να κλείνει καλά την ρακέτα και την ένταση να ανεβαίνει, τα κορίτσια έφτασαν στο σκορ και πέρασαν και μπροστά με 22-20!! Κάποιες αβλεψίες όμως επέτρεψαν στις φιλοξενούμενες να κλείσουν το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενες με 22-24.
Η τελευταία περίοδος ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα μας, που με δυνατές άμυνες κατάφερε να περάσει μπροστά και να πάρει σχετικά άνετα την νίκη, νίκη που διατηρεί αναλλοίωτες τις όποιες ελπίδες της ομάδας μας για συμμετοχή στα play-off ανόδου!!
Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια μας για την ψυχή που καταθέτουν κάθε αγωνιστική στο παρκέ!! Παρά τα προβλήματά μας συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Τούφας για την προσπάθειά τους και καλή συνέχεια!
Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα μας έχει ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι, απέναντι στην ομάδα του Ιάσων! Σας περιμένουμε όλους δίπλα μας!!

Τα δεκάλεπτα: 3-12, 15-18(ημίχ.), 22-24, 33-25.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 6, Στρατικοπούλου 1, Καρούση, Ντόντη, Τουρκαμπή 3, Τζώρτζη 6(2), Γουναρά 4, Πλεμμένου, Ξυράφη, Καούνη 8, Σταυροπούλου, Λαμπροπούλου 5.

ΤΟΥΦΑ(Λάγιου): Βελέντζα 2, Ζαφειροπούλου, Καμπούρη 2, Χρυσικού, Γαληνού, Μπασιαδάκη 1, Εξαρχοπούλου, Χατζηδημητρίου 3, Κανέλλου 15, Μικράκη, Σχοινά 2.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες