Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Μ.Ε.Ν. Ιλίου - Ζ.Α.Ο.Ν. 45-20 - Γ' ΕΣΚΑ Γυναικών - 1ος Όμιλος - 1η Αγωνιστική

Έναρξη της νέας περιόδου και η πρώτη αγωνιστική βρήκε την ομάδα της Μ.Ε.Ν. Ιλίου να υποδέχεται στο κλειστό της Πεταλούδας την ομάδα του Ζ.Α.Ο.Ν., μια ομάδα μαχητική και με πληθώρα έμπειρων παικτριών. 
Τα κορίτσια του Ζ.Α.Ο.Ν. μπήκαν δυνατά στον αγώνα και εκμεταλλευόμενες το άγχος της πρεμιέρας, έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενες με 4-6. Ένα ακόμα καλάθι με την έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου ανέβασε την διαφορά στο 4-8, όμως κάπου εκεί τα κορίτσια της Μ.Ε.Ν. βρήκαν τα πατήματά τους και με καλές συνεργασίες έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 25-13. 
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Μ.Ε.Ν. δεν άφησε περιθώρια για εκπλήξεις και παίζοντας καλή άμυνα ανέβασε την διαφορά στο +22, κερδίζοντας και το άγχος της πρεμιέρας. Έτσι έγινε απλά το πρώτο βήμα... η αρχή! 
Επόμενος αντίπαλος η ομάδα της Αναγέννησης Πετραλώνων στο κλειστό του Ρουφ, την επόμενη Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.
Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια της Μ.Ε.Ν. για την προσπάθεια τους, την θέληση που έδειξαν καθώς και για την αγωνιστικότητά τους!! Αν συνεχίσουν έτσι και στα επόμενα παιχνίδια δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν!! 
Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ζ.Α.Ο.Ν. για την προσπάθεια τους!! Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!! 

Τα δεκάλεπτα: 4-6, 25-13(ημίχ.), 38-16, 45-20. 

Μ.Ε.Ν. Ιλίου(Περσίτσας): Γιοβάνη 18, Τζώρτζη 7(2), Αποστολοπούλου, Σχίζα Δ. 4, Τσοδούλου, Μαστρογιαννοπούλου 4, Γαλανοπούλου 2, Ακράτου 2, Δεληγιάννη, Σχίζα Ι. 5, Γούναρη 3. 

Ζ.Α.Ο.Ν.(Μπαρλά): Στεφανάκη, Κουτούγκα 11, Τόλια, Κράβαρη 2, Τσίμπου, Μαρτέκα 1, Κουνάδη 2, Καπετανάκη 2, Στεργιοπούλου, Πέτσα 2, Ρογγίτη, Φραγκοδημητρακάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες