Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Α.Ε. Αχιλλέας - Μ.Ε.Ν. Ιλίου 29-46 - Γ' ΕΣΚΑ Γυναικών - 1ος Όμιλος - 8η Αγωνιστική

Την προηγούμενη Τετάρτη οι υποχρεώσεις της ΜΕΝ Ιλίου την οδήγησαν μέχρι το κλειστό του Κόκκινου Μύλου, όπου αντίπαλος ήταν η ομάδα του Α.Ε. Αχιλλέας!! 
Τα κορίτσια της ΜΕΝ, μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στην Ακαδημία, ήθελαν να δείξουν πως η ήττα την περασμένη αγωνιστική ήταν απλά μία κακή παρένθεση και τίποτα περισσότερο. 
Από την αρχή όμως του αγώνα, παρά την θέληση και την όρεξη που έδειξαν, δεν κατάφεραν να βγάλουν όλα όσα θα ήθελαν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Αποτέλεσμα ήταν, ενώ στην πρώτη περίοδο μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 2-10... να κλείσουν το ημίχρονο με 16-17. Ο Αχιλλέας δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την νευρικότητα των κοριτσιών της ΜΕΝ και έδειξε διάθεση να παλέψει για την νίκη!! 
Στο δεύτερο ημίχρονο, τα κορίτσια της ΜΕΝ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο συγκεντρωμένες, με δυνατή άμυνα και με σωστές επιλογές στην επίθεση, άνοιξαν γρήγορα μία διαφορά και έδειξαν δείγματα όσων μπορούν να καταφέρουν μέσα στο γήπεδο!! Έτσι το σκορ με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ήταν ήδη στο 21-36!! Στο τέταρτο δεκάλεπτο το παιχνίδι κύλησε ομαλά και έληξε με νικήτρια την ομάδα της ΜΕΝ με 29-46!! 
Συγχαρητήρια στην αξιόμαχη ομάδα του Αχιλλέα! Πάλεψαν, προσπάθησαν και έδειξαν διάθεση να παίξουν για την νίκη!! 
Συγχαρητήρια και στα κορίτσια της ΜΕΝ Ιλίου για την νίκη τους και για το γεγονός πως επανήλθαν στις νίκες μετά το άσχημο αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής!! Σημασία δεν έχει αν θα πέσεις από το άλογο... αλλά να σηκωθείς και να ξανά ανέβεις!!! 

Τα δεκάλεπτα: 2-10, 16-17(ημίχ.), 21-36, 29-46.

Αχιλλέας(Παράσχος): Αναστασιάδου 2, Καρακίτσου, Πετροπούλου, Πλιάτσικα, Νάννου, Γιαννίτση Β. 5, Κοντογιάννη, Γιαννίτση Π. 2, Σαχσανίδου 16 Μανώλη, Κύρκου 4. 

ΜΕΝ Ιλίου(Περσίτσας): Ακράτου 3, Κωνσταντοπούλου 2, Γούναρη 2, Μαστρογιαννοπούλου 2, Γαλανοπούλου, Αποστολοπούλου 2, Σχίζα Δ. 4, Τσοδούλου, Τσούκα, Κατσαρά, Τζώρτζη 20, Γιοβάνη 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες