Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

9η Αγωνιστική Β' ΕΣΚΑ Γυναικών * Άμιλλα Περιστερίου - ΓΣ Αμαρουσίου

Το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Αμαρουσίου ήταν η χθεσινή αποστολή της ομάδας των γυναικών μας, στο κλειστό της Ανθούπολης! Αποστολή που δεν στέφθηκε από επιτυχία, καθώς τα κορίτσια μας γνώρισαν την ήττα με 42-57. Σε ένα δυνατό παιχνίδι και για τις 2 ομάδες, τα κορίτσια έτρεξαν όλο το γήπεδο, προσπάθησαν για το καλύτερο, όμως απλά δεν ήταν αρκετό για να φέρει χθες την νίκη! Κάποιες λάθος επιλογές και το γεγονός πως το Μαρούσι εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας, έδωσαν στις φιλοξενούμενες το δικαίωμα να φύγουν με το ροζ φύλλο!!

Κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση, έδωσαν από το 1ο δεκάλεπτο στην ομάδα του Αμαρουσίου το δικαίωμα να πάρει από την αρχή μία μικρή διαφορά, που στο πέρασμα του χρόνου αύξανε σταδιακά. Κάποια ξεσπάσματα της Άμιλλας μείωναν κατά καιρούς την διαφορά, που κυμαινόταν συνήθως σε διψήφιες διαφορές, ποτέ όμως κάτω από τους 8 πόντους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα κορίτσια μας τα έδωσαν όλα και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν κάποιες καλές άμυνες και να τρέξουν το παιχνίδι, όμως το ψύχραιμο παιχνίδι από την μεριά του Αμαρουσίου, σε συνδυασμό με κάποια εύστοχα τρίποντα από τις αθλήτριες των φιλοξενουμένων, τους έδωσαν τελικά μία δίκαιη νίκη!! Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αμαρουσίου για την δίκαιη και καθαρή νίκη τους!! Συγχαρητήρια και για την παρουσία τους στην Β' ΕΣΚΑ φέτος, μιας και είναι η ομάδα με την καλύτερη παρουσία μέχρι στιγμής, από τις ομάδες που κέρδισαν πέρυσι την άνοδό από την Γ'!!!
Συγχαρητήρια και στα κορίτσια μας όμως, για την προσπάθεια που έκαναν σε όλον τον αγώνα, για το τρέξιμο σε όλο το γήπεδο, για το γεγονός πως προσπάθησαν να προσαρμοστούν σε έναν νέο τρόπο παιχνιδιού χθες, και τα κατάφεραν αρκετά καλά!! Κορίτσια συνεχίζουμε τον αγώνα μας στα επόμενα παιχνίδια με περισσότερο πείσμα, με υπομονή και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας!!!

Τα δεκάλεπτα: 7-13, 16-26(ημίχ.), 28-44, 42-57.
Άμιλλα(Περσίτσας): Αυγέρη 8, Δάβαρη 11(1), Μουρτετζίκογλου 1, Τουρκαμπή, Τζώρτζη 5(1), Γουναρά 4, Πλεμμένου 8, Παππά, Μυλωνά, Στρατικοπούλου 5.

Μαρούσι(Καραμπελιάς): Κυριακέα 8, Αργυρού, Νίκα 6(2), Μαρκάκου, Αυξενίτη 16, Καίσαρη 7(1), Κωσταντέλλου, Αυξεντή, Καρατζά 7, Λογοθέτη, Ρουκουνάκη 13(3).

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή της Άμιλλας σήμερα το πρωί, μας δήλωσε: "Είμαι ευχαριστημένος από το επίπεδο της χθεσινής προσπάθειας που έδειξαν οι περισσότερες από τις παίκτριες μας, όμως και πάλι τα πολλά λάθη και η ελλιπείς συγκέντρωση σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο μέσα στο παιχνίδι. Θέλω να δηλώσω πως αναλαμβάνω την ευθύνη για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της ομάδας και να προσθέσω πως θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, παίρνοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε ακόμα να παίξουμε 13 τελικούς μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Σίγουρα υπάρχει μία απογοήτευση στην ομάδα για τα τελευταία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, όμως θεωρώ πως θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες σαν ομάδα. Πεποίθηση μου είναι πως η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη στα επόμενα παιχνίδια, αρκεί να υπάρξει η απαραίτητη υπομονή και κυρίως επιμονή από την πλευρά των κοριτσιών. Πιστεύω στις δυνατότητές τους. Έχουμε μία νεανική ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Τα κορίτσια κερδίζουν εμπειρίες μέσα από όλα αυτά τα παιχνίδια, αρκεί να καταφέρουμε να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας, για να εντοπίσουμε τα όποια λάθη μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά! Πιστεύω πως στο τέλος θα ξεπεράσουμε όλοι μαζί, όλες τις μόνιμες αντιξοότητες και όλα τα απρόοπτα που κατά καιρούς παρουσιάζονται. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μου για όσα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα, ξέρω πως το έχουν πετύχει με σκληρή δουλειά, όμως θέλω να τους πω πως οι ομάδες χτίζουν χαρακτήρα μέσα από τα δύσκολα. Και μέσα από τις όποιες δυσκολίες, θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί και δυνατές, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες