Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

21η Αγωνιστική Β΄ΕΣΚΑ Γυναικών * Άμιλλα Περιστερίου - Ακαδημία 2008

Ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας των γυναικών μας για την φετινή περίοδο, με αντίπαλο την ομάδα της Ακαδημίας 2008!!
Τα κορίτσια μας πάλεψαν για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, όμως λίγο οι ατυχίες και οι τραυματισμοί, λίγο οι απουσίες κάποιων παικτριών... ανάγκασαν την ομάδα μας να αγωνιστεί με σύνθεση ανάγκης!!
Έτσι παρά την πολύ δυνατή και γεμάτη πάθος προσπάθεια των κοριτσιών που αγωνίστηκαν, η ομάδα μας δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την ομάδα της Ηλιούπολης με 31-34.

Από το πρώτο λεπτό τα κορίτσια μας έδειξαν πως ήθελαν την νίκη και μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας γρήγορα ένα αρχικό σερί 7-0!! Κάπου εκεί κόλλησαν απέναντι στην ζώνη των αντιπάλων τους και η Ακαδημία έτρεξε από την μεριά της ένα σερί 0-14, φτάνοντας στα μέσα της 2ης περιόδου το σκορ στο 7-14. Τα κορίτσια μας όμως όχι μόνο δεν παράτησαν την προσπάθειά τους, αλλά κατάφεραν να διορθώσουν τα λάθη σε άμυνα και επίθεση, με συνέπεια να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενες με 18-16!!
Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με ανάλογη συνέχεια για την ομάδα μας, με τις άμυνες και από τις 2 ομάδες να έχουν τον πρώτο λόγο, την Ακαδημία όμως να κλείνει δυνατά την 3η περίοδο με το σκορ στο 24-26. Στην τελευταία περίοδο, λίγο η κούραση, λίγο τα φάουλ, λίγο οι τραυματισμοί, μας άφησαν να κυνηγάμε στο σκορ για ακόμα μία φορά και εν τέλει να μην προλαβαίνουμε να καλύψουμε για ακόμα μία φορά την μικρή διαφορά που πήρε σε κρίσιμο σημείο η αντίπαλη ομάδα! Δεν πειράζει όμως, εμείς είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν τα κορίτσια μας και είμαστε σίγουροι πως την νέα περίοδο, όλες αυτές οι εμπειρίες θα είναι ένα μεγάλο συν στην ομάδα μας!!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ακαδημίας 2008 για την νίκη τους και την συνολική τους προσπάθεια στο φετινό πρωτάθλημα!! Του χρόνου είναι η σειρά μας!!
Πάνω απ' όλα όμως συγχαρητήρια σε όσα κορίτσια αγωνίστηκαν χθες βράδυ, δίνοντας το 101% των δυνάμεων τους και κάτι παραπάνω, για να πετύχει η ομάδα ακόμα μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς και στα κορίτσια που δεν αγωνίστηκαν όμως μας βοήθησαν στις προπονήσεις και με την παρουσία τους μπόρεσε η ομάδα να προετοιμαστεί!! Η τελευταία αγωνιστική μας οδηγεί στο Χαλάνδρι απέναντι στην ομάδα του Προμηθέα την επόμενη Κυριακή, με σκοπό τα κορίτσια μας να ευχαριστηθούν μπάσκετ και να κλείσουμε όσο το δυνατόν πιο καλά την φετινή περίοδο!!
Σήμερα Κυριακή 20/3 είναι μέρα ξεκούρασης και διασκέδασης καθώς το σωματείο μας διοργανώνει τον ετήσιο χορό του!!! Θα ξεχάσουμε για λίγο τους αγώνες και τις προπονήσεις... θα φάμε... θα πιούμε... θα χορέψουμε και θα διασκεδάσουμε!!!

Τα δεκάλεπτα: 7-12, 18-16(ημίχ.), 24-26, 31-34.

Άμιλλα(Περσίτσας): Αυγέρη 2, Δάβαρη 3(1), Μουρτετζίκογλου 8, Τουρκαμπή 6(1), Τζώρτζη 6(2), Πλεμμένου 6, Σταυροπούλου.

Ακαδημία 2008(Νικολουδάκος, Μελέτης): Πήττα 9(1), Ζωγραφάκη 9, Σταυρίδη, Κάβουρα 2, Ιωάννου 2, Αδαμάκου 12, Λάππα, Αναγνωστοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες