Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

22η Αγωνιστική Β' ΕΣΚΑ Γυναικών * ΓΣ Προμηθέας - Άμιλλα Περιστερίου

Ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ στο κλειστό Μ.Παπαδάκης, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος μπάσκετ γυναικών της ομάδας μας!!
Μετά από έναν μαραθώνιο, που ξεκίνησε με την έναρξη της προετοιμασίας στις 23 Αυγούστου του περασμένου καλοκαιριού, τα κορίτσια μας κατάφεραν με πολύ προσπάθεια να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να επιτύχουν το μίνιμουμ των στόχων που είχαν τεθεί στην αρχή της χρονιάς!! Αυτό ήταν να καταφέρουν να πετύχουν την παραμονή στην κατηγορία, μετά την περσινή άνοδο της ομάδας από την Γ' ΕΣΚΑ και το κατάφεραν και με το παραπάνω!!

Μετά λοιπόν από 22 αγωνιστικές, πολλαπλάσιες προπονήσεις και ατελείωτο ιδρώτα στους αγωνιστικούς χώρους, τα κορίτσια έχουν το δικαίωμα να υπερηφανεύονται πως τα κατάφεραν, πως σε κάθε γήπεδο που παρουσιάστηκαν υπήρξαν ανταγωνιστικές, πως σε κανένα παιχνίδι δεν παράτησαν την προσπάθειά τους μέχρι το τελευταίο λεπτό και πως κέρδισαν δίκαια το χειροκρότημα και την αναγνώριση όσων εμπλέκονται στον χώρο!!
Κορίτσια σας ευχαριστούμε για τις συγκινήσεις που μας προσφέρατε!! Κατερίνα Α., Γεωργία Δ., Λαμπρινή, Νόνη, Αλεξάνδρα, Σταυρούλα, Τούλα, Λίνα, Ρία, Γεωργία Κ., Γεωργία Σ., Ισμήνη!! Ένα ευχαριστώ και σε όσες κοπέλες βοήθησαν με τον τρόπο τους την ομάδα, άλλες περισσότερο, άλλες λιγότερο, δίχως να έχουν αγωνιστικό χρόνο!! Μαρία, Ειρήνη, Κατερίνα Μ., Ευαγγελία, Φυλλιώ, Ασημίνα, Σοφία!!

Όσον αφορά τον αγώνα της ομάδας μας με τον Προμηθέα για την τελευταία αγωνιστική, λίγη σημασία έχει το αποτέλεσμα! Η ομάδα μας ηττήθηκε με 49-31, παίζοντας όμως ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκε με 23-24!! Στο 2ο όμως ημίχρονο τα κορίτσια παρουσιάστηκαν κουρασμένα, καθώς η ομάδα αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, και με πολλά λάθη και αναποτελεσματικότητα στην επίθεση, ηττήθηκε φυσιολογικά! Δεν πειράζει όμως!
Κορίτσια συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας!! Ελπίζουμε σε ανάλογη και καλύτερη συνέχεια στο μέλλον!!!
Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Προμηθέα που κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στα play-off και να διεκδικήσει και πάλι την άνοδο στην Α' ΕΣΚΑ απ' όπου υποβιβάστηκε πέρυσι! Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 23-24(ημίχ.), 37-27, 49-31.

Προμηθέας(Μανουσάκης): Παππά 2, Χαραλαμπίδου 5(1), Λιαροκάπη 5(1), Σατρατζέμη 13(1), Λυμπεροπούλου 3, Γεωργακοπούλου 2, Κουτρόγιαννου, Καλδάνη 13(1), Στάθη 4, Τσερέκλα-Ζαφειράκη, Αλωνιστιώτη 2, Γκίζη.

Άμιλλα(Περσίτσας): Αυγέρη 7, Δάβαρη 8(2), Μουρτετζίκογλου 5(1), Τουρκαμπή 3(1), Καρούση, Πλεμμένου 4, Παππά, Κερπέ, Σταυροπούλου, Στρατικοπούλου 4.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες