Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

1η Αγωνιστική Πρωτάθλημα Β' ΕΣΚΑ Γυναικών 2010-2011 - ΑΕΚ Περιστερίου-Άμιλλα Περιστερίου

Πρεμιέρα χθες βράδυ στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΣΚΑ, και η ομάδα μας ξεκίνησε τον φετινό μαραθώνιο λίγα μέτρα πιο μακρυά, στο γειτονικό γήπεδο της ΑΕΚ Περιστερίου! Δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε ιδανικά, καθώς η ομάδα μας είχε την ατυχία να πρέπει να παίξει όλο το παιχνίδι, λόγω τραυματισμού στα πρώτα λεπτά, χωρίς το βασικό play-maker.Το γεγονός αυτό επηρέασε όλη την ομάδα και δεν καταφέραμε και δείξουμε αυτά που μπορούσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα της ΑΕΚ παίζοντας δυνατά από το πρώτο λεπτό, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, και μετά το πρώτο δεκάλεπτο, στο οποίο η ομάδα μας αντιστάθηκε σθεναρά, κατάφερε να φτάσει σε μία εύκολη επικράτηση. Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ για την νίκη τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα! Πάνω απ' όλα όμως συγχαρητήρια στα κορίτσια της Άμιλλας που πάλεψαν μέσα στο γήπεδο και τα 40', παίζοντας καλές άμυνες, προσπαθώντας να υπερνικήσουν ακόμα και τις ατυχίες!! Συγχαρητήρια κορίτσια!! Την επόμενη αγωνιστική θα είμαστε πιο δυνατές!!! Περαστικά στην Γεωργία την Δάβαρη που τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι και θα λείψει για 1 μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Είμαστε σίγουροι πως θα επιστρέψει δριμύτερη!!!

Τα δεκάλεπτα: 11-07, 25-11(ημίχ.), 35-13, 50-21.

ΑΕΚ Περιστερίου(Κωστόπουλος): Παυλίδου 1, Μητράκου 5(1), Λαμπροπούλου 4, Γκρίτζαλη 5, Πατέλη 4, Ξηρογιάννη 2, Πρωτονοτάριου 12(2), Καούνη 4, Κασνέστη 7(1), Καναβάρου 2, Γκάτση 4, Βουδούρη.

Άμιλλα Περιστερίου(Περσίτσας): Αυγέρη 4, Δάβαρη, Καφούρου 2, Μουρτετζίκογλου, Τουρκαμπή 5, Γουναρά 3, Πλεμμένου 2, Παππά 3(1), Κερπέ, Σταυροπούλου, Στρατικοπούλου 2, Μυλωνά.

1 σχόλιο:

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες