Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

4η Αγωνιστική Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - Γ.Σ. Κορωπίου-Άμιλλα Περιστερίου

Συνέχεια στις νίκες τους έδωσαν σήμερα τα κορίτσια του γυναικείου τμήματος της Άμιλλας, αγωνιζόμενες εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Γ.Σ. Κορωπίου!! Μετά από ένα ματς με δυνατές συγκινήσεις, η ομάδα μας κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνος από μία δύσκολη έδρα, δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των προηγούμενων εβδομάδων!!

Το παιχνίδι φάνηκε από την αρχή πως θα εξελισσόταν σε ντέρμπι, με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Στο τέλος, η ομάδα μας πιο ψύχραιμη, με σωστές επιλογές στην επίθεση και καλές άμυνες, κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος!! Όλα τα κορίτσια που αγωνίστηκαν τα έδωσαν όλα και συνέβαλαν με τον τρόπο τους να επιτευχθεί αυτή η νίκη!! Συγχαρητήρια σε όλες για την νίκη τους και την εμφάνιση τους... δεν περιοριζόμαστε σε ένα παιχνίδι, αλλά αναζητούμε και συνέχεια!! Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Κορωπίου για την προσπάθειά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!!

Τα δεκάλεπτα: 10-10, 20-18(ημίχ.), 38-39, 47-52.

Κορωπί(Παπαμιχάλης): Μητσοπούλου 2, Κώστα 2, Τσουλφά 13, Πίντζου, Κρητικού 15, Σαρρή 2, Δανάκη 3(1), Σκουμπότη 2, Παπαπολίτη, Μαράντου 2, Γιάννη, Σπέη 6.

Άμιλλα(Περσίτσας): Αυγέρη 7, Κερπέ 2, Βοζίκη, Μουρτετζίκογλου, Τουρκαμπή 5, Τζώρτζη 13(2), Γουναρά 11, Πλεμμένου, Παππά, Μυλωνά, Σταυροπούλου 2, Στρατικοπούλου 12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες