Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Άμιλλα Περιστερίου - ΓΣ Προμηθέας. Α' Φάση Κυπέλλου ΕΣΚΑ 2011-2012 - 2η Αγωνιστική

Πλήρης αγωνιστική δράση για την ομάδα μας αυτό το Σαββατοκύριακο, με την ομάδα των γυναικών μας να αγωνίζεται εντός έδρας στο κλειστό Μπουρναζίου, με αντίπαλο την ομάδα του ΓΣ Προμηθέα για τον θεσμό του κυπέλλου!!
Αυτό το παιχνίδι ήταν και το 1ο για την ομάδα μας στην νέα της έδρα και είμαστε χαρούμενοι που εγκαινιάστηκε με νίκη και καλή εμφάνιση από τα κορίτσια μας!! Η ομάδα μας παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο μπάσκετ, κατάφερε να φύγει από το γήπεδο με το ροζ φύλλο αγώνος και την νίκη με σκορ 60-50!!
Από την αρχή του παιχνιδιού η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά και προηγήθηκε γρήγορα με 10-2! Ο Προμηθέας αντέδρασε, παίρνοντας time-out και αλλάζοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού, κατάφερε να κλείσει την περίοδο, μόλις 3 πόντους πίσω, 15-12. Στην 2η περίοδο τα κορίτσια συνέχισαν τις προσπάθειές τους με τον ίδιο ρυθμό και κατάφεραν να μην χάσουν την ψυχραιμία τους, ακόμα και όταν η ομάδα του Προμηθέα προηγήθηκε για πρώτη φορά στο σκορ με 17-18, με αποτέλεσμα να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενες με 28-21!
Στο 2ο ημίχρονο τα κορίτσια μας διατήρησαν την απόδοσή τους σε υψηλά επίπεδα και συνέχιζαν να διατηρούν το προβάδισμα, το οποίο σταδιακά εδραιώθηκε σε διψήφιες διαφορές, μέχρι το τελικό σκορ 60-50!!! Ήταν μία καλή εμφάνιση, που γέμισε με αισιοδοξία την ομάδα μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε!! Δεν αρκούμαστε όμως μόνο σε μία εμφάνιση, θέλουμε κάθε αγωνιστική να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στο τέλος να κάνουμε "ταμείο"!! Εξάλλου είμαστε ακόμα στην αρχή!!! Το πρωτάθλημα αρχίζει την επόμενη Κυριακή 2/10/11, με αντίπαλο την ομάδα του ΓΣ Αμαρουσίου!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα για το δυνατό αγώνα που έδωσε, με αποτέλεσμα να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι! Τους ευχόμαστε καλή αρχή στο πρωτάθλημα και μακριά από τραυματισμούς!!!
Συγχαρητήρια και στα κορίτσια της ομάδας μας, έδωσαν στο γήπεδο το 100% της προσπάθειάς τους και των δυνάμεων τους!! Αυτό ζητάμε... τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο!!!
Επόμενος αντίπαλος για τα κορίτσια μας είναι η γειτονική ομάδα του Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Αγ.Ελευθέριος, ομάδα της Α' κατηγορίας, με έδρα το Αιγάλεω!! Θα παλέψουμε και εκεί για το καλύτερο δυνατόν!!! Μόνο κέρδη μπορούμε να έχουμε από τέτοιες αναμετρήσεις!!! Σας καλούμε όλους να είστε δίπλα μας σε κάθε μας παιχνίδι, σε κάθε μας εκδήλωση!!!

Τα δεκάλεπτα: 15-12, 28-21(ημίχ.), 42-33, 60-50.

Άμιλλα(Περσίτσας): Αυγέρη 7(1), Μυλωνά 4, Λαμπροπούλου 18, Μουρτετζίκογλου, Τουρκαμπή 8, Τζώρτζη 11(3), Γουναρά 5, Πλεμμένου 1, Ξυράφη, Καούνη 6, Σταυροπούλου, Πέτσα.

Προμηθέας(Μανουσάκης): Παππά, Σατρατζέμη 2, Σολωμού 24, Λυμπεροπούλου 2, Λιαροκάπη 5(1), Γεωργακοπούλου 2, Κουτρόγιαννου, Καλδάνη 6, Τσερέκλα 2, Οικονόμου 3(1), Αχπαράκη 2, Πέτση 2.

Υ.Γ. Η ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ) ΚΑΙ ΤΟ LOST CAFE, ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012!!!

ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ!!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

ΕΝΑΡΞΗ: 10.30


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες