Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Πρώτο φιλικό για την ομάδα των γυναικών για την σεζόν 2011-2012!!

Πρώτο φιλικό για την ομάδα των γυναικών μας χθες το απόγευμα, με σκοπό τα κορίτσια να αρχίσουν να παίρνουν αγωνιστικό χρόνο στα πόδια τους και να ξεφύγουν λιγάκι από τις καθημερινές προπονήσεις! Αντίπαλος για την ομάδα μας ήταν η νεοσύστατη ομάδα των Αχαρνής, στο κλειστό της ομάδας τους στο 1ο Λύκειο Αχαρνών! Οι Αχαρνής φέτος για 1η φορά θα κατεβάσουν γυναικεία ομάδα στα πρωταθλήματα και θα παίξουν στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑ, στον 1ο όμιλο.
Το παιχνίδι αποτέλεσε μια ευκαιρία να τρέξουν τα κορίτσια μας, να δοκιμαστούν όλες οι αθλήτριες που είχε στην διάθεσή του ο προπονητής της ομάδας μας και να μπουν σε εφαρμογή τα πρώτα αγωνιστικά πλάνα για την νέα περίοδο!! Ήταν μία δυνατή προπόνηση, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο! Από Δευτέρα οι προπονήσεις της ομάδας μας συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμού, στο ανοιχτό γήπεδο της Χωράφας για στίβο και στο κλειστό γήπεδο του Μπουρναζίου και της Ανθούπολης για μπάσκετ!!
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα των Αχαρνής και ελπίζουμε να συνεχίσουν την καλή δουλειά που κάνουν κυρίως στα τμήματα υποδομής!! Αργά ή γρήγορα θα έρθουν και οι επιτυχίες σε επίπεδο γυναικών!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες