Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΣΚΔ Ν.Ιωνίας - Άμιλλα Περιστερίου. Α' Φάση Κυπέλλου ΕΣΚΑ 2011-2012 - 1η Αγωνιστική

Με το δεξί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την νέα αγωνιστική χρονιά οι γυναίκες μας, καθώς στον αγώνα που έδωσαν σήμερα το απόγευμα με αντίπαλο την ομάδα της ΕΣΚΔ Ν.Ιωνίας, επικράτησαν με 28-50!! Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδ της ομάδας μας για φέτος, στα πλαισια του θεσμού του κυπέλλου της ΕΣΚΑ!!
Τα κορίτσια ξεκίνησαν λίγο μουδιασμένα το παιχνίδι, επηρεασμένες και από την ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού(17.00), αλλά και από την ζέστη που επικρατούσε στο γήπεδο!!
Γρήγορα όμως κατάφεραν να ξεπεράσουν το άγχος της πρεμιέρας, καθώς και την ζέστη και επέβαλλαν τον ρυθμό τους, με αποτέλεσμα η πρώτη περίοδος να κλείσει με 8-16! Από εκεί και πέρα η ομάδα της Ν.Ιωνίας πάλεψε να μπει ξανά στο παιχνίδι, είχες κάποιες καλές στιγμές, όμως μέχρι εκεί. Η διαφορά συνεχώς άνοιγε μέχρι να κλείσει στο τελικό σκορ!! Άτυχη στιγμή του παιχνιδιού, ο τραυματισμός της αθλήτριας της ομάδας μας Καούνη, η οποία σε κάποια ανύποπτη φάση υπέστη διάστρεμμα!! Ελπίζουμε πως θα είναι ένας επιπόλαιος τραυματισμός και θα την έχουμε και πάλι σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ν.Ιωνίας για την προσπάθεια που καταβάλουν για την προώθηση του μπάσκετ στην περιοχή τους, καθώς και τον καλό αγώνα που έδωσαν!! Μπορούν να έχουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξείς της Γ' κατηγορίας!! Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλό πρωτάθλημα, δίχως τραυματισμούς!!
Συγχαρητήρια και στις γυναίκες μας για την πρώτη τους νίκη στην φετινή σεζόν!! Προσπάθησαν για το καλύτερο και αυτό αποτυπώθηκε στο τελικό απότέλεσμα!! Ειμαστε σίγουροι πως μπορούν και πολύ καλύτερα!! Επόμενος αντίπαλος στο κύπελλο η ομάδα του Γ.Σ.Προμηθέα!!

Τα δεκάλεπτα: 8-16, 15-29(ημίχ.), 21-39, 28-50.

Ν.Ιωνίας(Ζηρόπουλος): Τζάνη, Πατσιώρα 3, Δρούγα 1, Κουβαρά 4, Σταυρινού, Παπαδοπούλου 9(1), Αλπογιάννη, Γκάτσου 7(1), Σπύρου 4.

Άμιλλα(Περσίτσας): Αυγέρη 6, Καρούση, Λαμπροπούλου 12, Ξυράφη, Τουρκαμπή, Τζώρτζη 17(1), Γουναρά 3, Πέτσα 2, Καούνη 2, Μυλωνά 8, Πανίτσα Σ., Ντόντη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες