Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Άμιλλα Περιστερίου - ΓΣ Δάφνη Δαφνίου 43-41. Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 11η Αγωνιστική.

Επανήλθε στις νίκες το τμήμα μπάσκετ των γυναικών μας, στην σημερινή 11η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ!! Αντίπαλος ήταν η ομάδα της Δάφνης Δαφνίου, που ήθελε την νίκη για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και να βελτιώσει τις πιθανότητές της για την παραμονή στην κατηγορία!
Αυτό σημαίνει πως η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν άκρως επικίνδυνη, καθώς πλέον ψάχνει βαθμούς σε κάθε παιχνίδι και δεν έχει την πολυτέλεια να αφήνει παιχνίδια να περνάνε! Έτσι η ομάδα της Δάφνης μπήκε δυνατά στο γήπεδο και έδειξε την διάθεση και την θέληση να διεκδικήσει την νίκη μέχρι το τέλος!! Προηγήθηκε στο σκορ με 5-10 και μέχρι και το ημίχρονο διατηρήθηκε μπροστά στο σκορ, με την ομάδα μας να ισοφαρίζει σε 17-17 λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου!

Από την 3η περίοδο και μετά τα κορίτσια της ομάδας μας πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και πέρασαν μπροστά στο σκορ, φτάνοντας την διαφορά ακόμα και σε διψήφια νούμερα! Η Δάφνη όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με 3 τρίποντα από την Μαυροειδή, έκανε το ματς γκραν γκινιόλ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, με την κόρνα της λήξης να βρίσκει την ομάδα μας νικήτρια με 43-41!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δάφνης για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος!!
Συγχαρητήρια και στα κορίτσια της ομάδα μας για μία δύσκολη νίκη, καθώς αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι για τις γυναίκες μας μέσα στην εβδομάδα!! Κατάφεραν όμως και ξανά ανέβηκαν στο άλογο και τους αξίζουν πολλά μπράβο!! Με την λήξη του 1ου γύρου, η ομάδα μας δείχνει να εδραιώνεται στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια και στον 2ο γύρο!!

Τα δεκάλεπτα: 9-10, 17-17(ημίχ.), 32-24, 43-41.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 9, Στρατικοπούλου 4, Πέτσα 2, Τουρκαμπή 2, Τζώρτζη 5(1), Γουναρά 2, Πλεμμένου 14, Ξυράφη, Καούνη 5.

ΔΑΦΝΗ(Μαρίνος): Ζαρουχλιώτη, Κεχαγιά 1, Γκρέμου, Γιουρούκου 6, Βάκρου 11, Ρηγοπούλου, Χαλόφτη, Μαυροειδή 21(3), Σπανού 2.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες