Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Άμιλλα Περιστερίου - ΓΣ Αμαρουσίου 49-44. Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 12η Αγωνιστική.

Πολύ καλή εμφάνιση σήμερα για τα κορίτσια μας και σημαντική νίκη για την συνέχεια, απέναντι στην ομάδα του ΓΣ Αμαρουσίου!! Τα κορίτσια μας μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο από το 1ο λεπτό και έδειξαν πως δεν θα άφηναν εύκολα αυτό το παιχνίδι να τους φύγει μέσα από τα χέρια τους!!
Κυνήγησαν στην άμυνα σε κάθε γωνία του γηπέδου, πάλεψαν δυνατά στα ριμπάουντ και έπαιξαν με καθαρό μυαλό στην επίθεση, με σωστές επιλογές!! Έτσι μπήκαν από την αρχή στην θέση του οδηγού, και με εξαίρεση ένα δίλεπτο όπου το Μαρούσι πέρασε μπροστά και προηγήθηκε με 14-17, βρίσκονταν διαρκώς μπροστά στο σκορ!!

Στο 2ο ημίχρονο, η ομάδα του Αμαρουσίου προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι με πίεση και παγίδες, όμως η ψύχραιμη και σωστή αντιμετώπιση που είχαν τα κορίτσια μας, έδωσαν την νίκη στην ομάδα μας. Στα αξιοσημείωτα πως παραλίγο να καλύψουμε και την διαφορά της ήττας στον 1ο γύρο, όταν 2 λεπτά πριν την λήξη η διαφορά έφτασε στους 10 πόντους, κάποιες όμως μικρές απροσεξίες δεν μας επέτρεψαν να το πετύχουμε και αυτό!!!
Δεν πειράζει!!!! Σημασία έχει πως πάμε στην διακοπή του πρωταθλήματος με ισοσκελισμένο τον συνολικό μας απολογισμό(6 νίκες - 6 ήττες) και με διάθεση να πάμε ακόμα καλύτερα με την νέα χρονιά!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αμαρουσίου για το καλό παιχνίδι που έδωσαν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια!! Με την ομάδα του Αμαρουσίου είχαμε ανέβει "παρέα" από την Γ' και εκτιμούμε ιδιαίτερα την προσπάθεια που έκαναν πέρυσι, αλλά και συνεχίζουν και φέτος, στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ γυναικών!!
Συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες για την νίκη τους!! Έδειξαν πως μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην κατηγορία, όταν αγωνίζονται όπως πρέπει, ελπίζουμε όμως και σε ανάλογη συνέχεια!!! Τώρα θα ξεκουραστούμε, θα κοιτάξουμε να αποθεραπευτούν οι τραυματίες μας, να εντάξουμε στο πρόγραμμα και όσες έλειπαν λόγω τραυματισμών, ώστε να παρουσιαστούμε πλήρεις στην συνέχεια του πρωταθλήματος και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί!!!
Καλές γιορτές σε όλες και σε όλους!!!

Τα δεκάλεπτα: 11-12, 24-19(ημίχ.), 35-31, 49-44.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 13, Στρατικοπούλου 7, Καρούση, Μουρτετζίκογλου, Τουρκαμπή, Τζώρτζη 13(1), Γουναρά 6(1), Πλεμμένου 4, Ξυράφη, Καούνη 6, Ντόντη, Πέτσα.

ΜΑΡΟΥΣΙ(Μουάτσου): Κωνσταντίνου, Αργυρού 2, Θωμά, Μαρκάκου, Αυξεντή Ε. 12, Καίσαρη 13(2), Νίκα, Αυξεντή Ν. 6, Σαβόγλου 1, Μπασιαδάκη 10(2), Δερμιτζάκη, Κατρά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες