Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΑΕΣ Ιάσων Κολωνού - Άμιλλα Περιστερίου 71-30. Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 10η Αγωνιστική.

Χθες Τετάρτη, αν και κανονικά δεν υπήρχε αγωνιστική δράση, η ομάδα των γυναικών μας αγωνίστηκε στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ομάδα του Ιάσων Κολωνού. Ο αγώνας επρόκειτο να γίνει κανονικά την Κυριακή 4/12 όμως, δίχως να μας έχει δοθεί κάποια επίσημη εξήγηση, άλλαξε ημερομηνία. Η ομάδα μας παρόλα αυτά κατέβηκε να αγωνιστεί κανονικά και δυστυχώς δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα, πραγματοποιώντας την χειρότερή της εμφάνιση τα τελευταία 3 χρόνια.
Η ομάδα του Ιάσων επέβαλλε από το 1ο λεπτό τον ρυθμό της, ξέφυγε γρήγορα στο σκορ και από εκεί και πέρα το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν κατάφεραν τα κορίτσια μας να μπουν στο πνεύμα του αγώνα, παρά την προσπάθειά τους και το τρέξιμό τους.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιάσων για την νίκη τους και καλή συνέχεια!
Εμείς πρέπει γρήγορα να ανασυνταχθούμε, καθώς την Κυριακή έρχεται το επόμενο παιχνίδι μας και στόχος είναι να καταφέρουμε να ανεβούμε και πάλι γρήγορα στο άλογο!! Θα τα καταφέρουμε!!!

Τα δεκάλεπτα: 24-6, 40-15(ημίχ.), 58-24, 71-30.

ΙΑΣΩΝ(Ποφάντης): Μαρτζάκλη 5, Κόκιου 4, Μπουκίτα 6, Θεοδωροπούλου 6, Μαυροειδάκου 7, Ανδρεοπούλου 14, Συριοπούλου 12, Τσακιράκη 9, Χριστοδουλοπούλου 4, Πουλή 2, Κωσταρά 2.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 7, Στρατικοπούλου, Καρούση, Τουρκαμπή, Τζώρτζη 4, Γουναρά 6, Πλεμμένου 4, Ξυράφη, Καούνη 8, Λαμπροπούλου 1.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες