Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΑΟ Πεύκης - Άμιλλα Περιστερίου 44-52. Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 13η Αγωνιστική.

Με το δεξί μπήκαν τα κορίτσια μας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2012, καθώς μετά από πολύ καλή εμφάνιση, επιβλήθηκαν εκτός έδρας της ομάδας της Πεύκης!!
Μετά από ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, τα κορίτσια μας είχαν την ψυχική δύναμη να γυρίσουν το παιχνίδι και να πετύχουν ένα εντυπωσιακό σερί!!! Συγκεκριμένα κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι από το 40-32 στην λήξη της 3ης περιόδου, στο τελικό 44-52!!!

Από την αρχή του παιχνιδιού τα κορίτσια έδειξαν πως δεν θα ήταν εύκολος αντίπαλος απόψε! Μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με την λήξη της πρώτης περιόδου η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ με 10-12! Στο 2ο δεκάλεπτο δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια, καθώς η ομάδα της Πεύκης βρήκε κάποια ελεύθερα τρίποντα, που της έδωσαν το δικαίωμα να περάσει μπροστά στο σκορ και να κλείσει το ημίχρονο μπροστά με 28-22.
Στα ίσα το 3ο δεκάλεπτο με την ομάδα της Πεύκης να προσπαθεί να ξεφύγει στο σκορ και τα κορίτσια μας να βρίσκουν διαρκώς λύσεις, μένοντας στην διεκδίκηση της νίκης!! Μέχρι που φτάσαμε στην τελευταία και πιο σημαντική περίοδο, όπου τα κορίτσια της ομάδας μας με καθαρό μυαλό σε άμυνα και επίθεση, κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή και να πάρουν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πεύκης για την προσπάθεια τους, αλλά και για την συνολική τους παρουσία στο πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο να είσαι νεοφώτιστος και να πρωταγωνιστείς!!
Συγχαρητήρια και σε όλα τα κορίτσια της ομάδας μας για την νίκη!! Κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στην πολύ σημαντική νίκη επί του ΓΣ Αμαρουσίου πριν τις γιορτές και ελπίζουμε και σε συνέχεια!!! ΜΠΡΑΒΟ κορίτσια!!!!!!!!!!

Τα δεκάλεπτα: 10-12, 28-22(ημίχ.), 40-32, 44-52.

ΠΕΥΚΗ(Λοΐζου): Ανδριανοπούλου 6(2), Καντζέλη 2, Δουκίδη 3, Λιάγκα 4, Γκούρμα 10(1), Δελώτη 10(2), Μουστάκη 4, Αλεξίου 2, Κανελέτη 3, Χαϊμανδού.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 11, Στρατικοπούλου 6, Καρούση, Τζώρτζη 8(2), Γουναρά 7, Πλεμμένου, Ξυράφη 8(1), Καούνη 9, Ντόντη, Λαμπροπούλου 3.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες