Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Φιλαθλητικός ΟΑ - Άμιλλα Περιστερίου 48-51. Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 15η Αγωνιστική.

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας σήμερα, με καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στην πάντα υπολογίσιμη ομάδα του Φιλαθλητικού!!
Τα κορίτσια μας έδειξαν πως ήθελαν πολύ αυτήν την νίκη και στο τέλος τα κατάφεραν!! Δεν ήταν όλα ρόδινα από την αρχή όμως. Από την έναρξη του ματς και μέχρι το ημίχρονο η ομάδα του Φιλαθλητικού έβρισκε πάντα λύσεις από την γραμμή των 6.75, με συνέπεια να διατηρείται συνέχεια μπροστά στο σκορ, αλλά και να κλείσει το ημίχρονο μπροστά με 28-21.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια μας μπήκαν πιο συγκεντρωμένα στην άμυνα και με καλές επιλογές στην επίθεση, ροκάνισαν σταδιακά την διαφορά και στα μέσα της 4ης περιόδου πέρασαν και μπροστά!! Έδειξαν πως μπορούσαν να φύγουν από το γήπεδο νικήτριες και τα κατάφεραν!! Μπράβο τους!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλαθλητικού για την προσπάθεια που κάνουν, αλλά και για τον καλό αγώνα που έδωσαν!!
Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την νίκη τους, την προσπάθειά τους, αλλά και για το γεγονός πως δεν παράτησαν το παιχνίδι!! Πάντα έτσι, με διάθεση και πάθος!!
Επόμενος αντίπαλος την επόμενη Κυριακή, η ομάδα της Ακαδημίας 2008, στο κλειστό του Μπουρναζίου!!

Τα δεκάλεπτα: 13-12, 28-21(ημίχ.), 38-34, 48-51.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ(Διώχνος): Ράπτη, Αρκουμάνη, Μακόλι-Νουόκε, Μαρκάκη, Γρηγόρη 2, Γκόλια 12(4), Σμυρλή 13, Βελάνα 17(2), Τσουκαλά, Σαραμάντα, Ομάγκμο, Παπασωτηρίου 4.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 6, Στρατικοπούλου 2, Καρούση, Ντόντη, Τουρκαμπή 3, Τζώρτζη 13(1), Γουναρά 9, Πλεμμένου, Ξυράφη, Καούνη 8, Σταυροπούλου, Λαμπροπούλου 10.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες