Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Άμιλλα Περιστερίου - ΠΟ Αγ.Θωμά 45-74. Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 14η Αγωνιστική.

Ήττα σήμερα για την ομάδα των γυναικών μας, καθώς δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων απέναντι στην ομάδα του ΠΟ Αγ.Θωμά. Με νωθρό ξεκίνημα και κακή άμυνα, η ομάδα μας έδωσε το δικαίωμα στον Αγ.Θωμά να πάρει από την αρχή το προβάδισμα και να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα.
Κάποιες σπασμωδικές κινήσεις, έδειξαν πως ίσως υπήρχαν περιθώρια για να αντιδράσουμε, αντίδραση όμως που δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα την εύκολη ήττα. Τίποτε δεν λειτουργούσε σωστά σε άμυνα και επίθεση, με τα κορίτσια να χάνουν εύκολα καλάθια στην επίθεση, ενώ στην άμυνα δέχονταν εύκολους πόντους, είτε από την ρακέτα, είτα από την γραμμή των 6.75. Το τελικό 45-74 ήρθε φυσιολογικά.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΟ Αγ.Θωμά για την νίκη τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. Πολύ σημαντική η προσθήκη της αθλήτριας Τροιζή στα μέσα της χρονιάς, θα δώσει επιπλέον ώθηση στην ομάδα τους.
Εμείς θα κοιτάξουμε να ανεβούμε πάλι στο "άλογο" την επόμενη αγωνιστική, το πρωτάθλημα δεν τελειώνει σε μία ήττα. Περιμένουμε από τα κορίτσια μας να αντιδράσουν και επανέλθουν στις επιτυχίες την επόμενη βδομάδα!

Τα δεκάλεπτα: 11-20, 21-38(ημίχ.), 29-52, 45-74.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 8, Στρατικοπούλου 4, Καρούση 2, Ντόντη, Τουρκαμπή, Τζώρτζη 3(1), Γουναρά 12, Πλεμμένου 3(1), Ξυράφη, Καούνη 9, Σταυροπούλου, Λαμπροπούλου 4.

ΑΓ.ΘΩΜΑΣ(Λάγιος): Κονιδάρη 2, Μανδράκη, Πέππα, Δαούση 10, Λαουλάκου 27(4), Τσούβαλου 4, Σαπλαούρα 1, Αθανασούλη 3, Μαγκαφά, Τροιζή 16(3), Κρικέτου 2, Βογιατζή 8.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες