Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Άμιλλα Περιστερίου - ΑΟ Νήαρ Ηστ 43-38. Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 18η Αγωνιστική.

Επιστροφή στις νίκες για τις γυναίκες μας σήμερα, κόντρα στην νεανική και πάντα μαχητική ομάδα της Νήαρ Ηστ! Η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει με 43-38, μετά από ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησε!
Η ομάδα της Νήαρ Ηστ μπήκε δυνατά στο αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε με 2-6, όμως τα κορίτσια μας με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση, έφεραν γρήγορα το παιχνίδι στα ίσια και προηγήθηκαν με το κλείσιμο του δεκαλέπτου με 14-8.

Η Νήαρ Ηστ όμως δεν ήταν διατεθειμένη να αφήσει το ματς να χαθεί έτσι απλά, και με κύριο όπλο τα επιθετικά ριμπάουντ και τις διεισδύσεις, κατάφερε να ροκανίσει μία διαφορά που είχε φτάσει μέχρι και τους 10 πόντους, σε 21-18 στο ημίχρονο.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πλησίασε ακόμα περισσότερο στο σκορ η Νήαρ Ηστ, τα κορίτσια μας όμως με ένα ξέσπασμα, κατάφεραν να κλείσουν το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενες με 31-24. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, η Νήαρ έπαιξε για την νίκη, με πίεση σε όλο το γήπεδο και κατάφερε να φτάσει το παιχνίδι στο 33-33. Κάπου εκεί όμως, οι κοπέλες μας αντέδρασαν και κατάφεραν να βγάλουν καλές άμυνες, να βρουν σωστές επιλογές στην επίθεση και να διαμορφώσουν το τελικό 43-38!!
Συγχαρητήρια στις γυναίκες μας για την δέκατη νίκη της σεζόν!! Είναι σημαντικό η ομάδα μας να κερδίζει, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει, κυρίως από τραυματισμούς βασικών παικτριών!! Τα κορίτσια παρά τα προβλήματα λοιπόν, τα δίνουν όλα κάθε Κυριακή και τους αξίζουν πολλά μπράβο!!
Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Νήαρ Ηστ!! Παρά τις αποχωρήσεις του καλοκαιριού, κατάφεραν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα, και διεκδικούν με αξιώσεις την παραμονή τους στην κατηγορία!! Τους ευχόμαστε να το πετύχουν!!
Επόμενος αντίπαλος την ομάδας μας, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Προμηθέας, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή στο κλειστό Μ.Παπαδάκης.

Τα δεκάλεπτα: 14-8, 21-18(ημίχ.), 31-24, 43-38.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 3, Στρατικοπούλου 10, Καρούση, Ντόντη, Τουρκαμπή 2, Τζώρτζη, Γουναρά 13(1), Πλεμμένου, Ξυράφη 4, Καούνη 6, Σταυροπούλου, Λαμπροπούλου 5.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ(Καλαμάρας): Τσικούδη 9, Μπαλαμπάνη 2, Μπότση 8, Σουλέ 4, Καραμπέτσου, Τραγόγιαννη 6, Κεχαγιά, Στρατηγού 5(1), Παναγιωτοπούλου 2, Κιορόγλου, Κρητικοπούλου 2, Πανίτσα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες