Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΓΑΟ Κουκουβάουνων - Άμιλλα Περιστερίου 51-36. Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 17η Αγωνιστική.

Δεν είχαν συνέχεια οι νίκες της ομάδας μας στην 17η αγωνιστική. Η ομάδα μας μετά από ένα ματς με αρκετό ενδιαφέρον, δεν μπόρεσε να φύγει από το γήπεδο με το ροζ φύλλο αγώνος, γνωρίζοντας την ήττα από την ομάδα του ΓΑΟ Κουκουβαουνων.
Τα κορίτσια μας προσπάθησαν, όμως η επιθετική δυστοκία της ομάδας μας, δεν μας επέτρεψε να κάνουμε το παραπάνω βήμα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχες ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι, όμως τα κορίτσια μας με υπομονή και καλές επιλογές σε άμυνα και επίθεση κατάφεραν να κλείσουν το δεκάλεπτο προηγούμενες με 12-14. Με την έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου η ομάδα μας ξέφυγε με 16-21 και από εκείνο το σημείο και μετά, λες και κάποιος σκέπασε το καλάθι, η ομάδα μας σκόραρε με το σταγονόμετρο. Έτσι ήρθε φυσιολογικά η ήττα με 51-36, παρά την προσπάθεια που έκαναν στην άμυνα τα κορίτσια.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΓΑΟ Κουκουβάουνων για την νίκη τους και την συνολική τους παρουσία στο πρωτάθλημα! Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια!
Συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες τις ομάδες μας για την προσπάθειά τους!! Έδωσαν όλες τις δυνάμεις τους και άξιζαν κάτι καλύτερο!!
Ο κόουτς της ομάδας μας δήλωσε μετά την λήξη του αγώνα:"Τα κορίτσια προσπάθησαν πολύ, είχαν διάθεση και όρεξη, όμως απλά δεν ήταν η μέρα μας σήμερα. Η ευθύνη της ήττας βαραίνει αποκλειστικά εμένα. Τα κορίτσια αξίζουν το χειροκρότημα το κόσμου! Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι."

Τα δεκάλεπτα: 12-14, 30-24(ημίχ.), 41-31, 51-36.

ΓΑΟΚ(Ραχιώτη): Χρυσινά, Ροδοπούλου 2, Τόσι 6(2), Κασιδιάρη 11(1), Πάνου 12, Πανούλη 15(1), Μανωλά, Καξένη 4, Γεωργίου 1, Κιούση, Μπατζάκα, Τσολακίδη.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 4, Στρατικοπούλου 8, Καρούση, Τουρκαμπή, Τζώρτζη 8(2), Γουναρά 3, Πλεμμένου, Ξυράφη, Καούνη 2, Ντόντη, Λαμπροπούλου 11.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες