Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΓΣ Προμηθέας - Άμιλλα Περιστερίου 55-43. Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 19η Αγωνιστική.

Παλέψαμε, το θέλαμε, δώσαμε το 100% της προσπάθειάς μας και λίγο παραπάνω στο γήπεδο σήμερα, όμως δεν ήταν αρκετό απέναντι στην ομάδα του Προμηθέα! Οι γηπεδούχες με τον αέρα που τους έδωσε το στραβοπάτημα του Ιάσων νωρίς το μεσημέρι στην Καισαριανή, μπήκαν αποφασισμένες να εξασφαλίσουν από σήμερα την άνοδό τους και δεν λάθεψαν πουθενά!!
Τα κορίτσια μας πάλεψαν στην αρχή, και με καλές επιλογές στην επίθεση, έδειξαν να έχουν απαιτήσεις από το σημερινό παιχνίδι!! Και καλά έκαναν με βάση την απόδοσή τους στην πρώτη περίοδο!!

Η ομάδα του Προμηθέα όμως δεν ήθελε να ανταποδώσει το δώρο του Ιάσων και ανεβάζοντας την απόδοσή τους σε άμυνα και επίθεση πήραν μία διαφορά ασφαλείας στο ημίχρονο! Από εκεί και πέρα τα κορίτσια μας πάλεψαν για το καλύτερο δυνατόν και πέτυχαν να βγάλουν κάποιες όμορφες φάσεις, δείχνοντας πως δίκαια καταλαμβάνουν την θέση που έχουν στο φετινό πρωτάθλημα!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα για την εμφάνισή τους, την συνολική τους παρουσία στο πρωτάθλημα, αλλά και για την επίτευξη της ανόδου!! Ήταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας! Είναι τιμή μας να μπορούμε να λέμε, πως είμαστε από τις λίγες ομάδες που κατάφεραν (μαζί με τις Κουκουβάουνες), να κερδίσουν αυτήν την ομάδα(στο παιχνίδι κυπέλλου)!!
Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στα κορίτσια μας για την προσπάθειά τους στον σημερινό αγώνα, για την ψυχή που κατέθεσαν στον αγωνιστικό χώρο και το συνολικό μπάσκετ που έχουν παίξει μέχρι στιγμής!! Είμαστε περήφανοι για αυτήν την ομάδα, μιας και πάντα υπερνικά τα προβλήματά της και δίνει σταθερά το παρόν στους αγωνιστικούς χώρους, πάντα ανταγωνιστικοί και πάντα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της!!!!

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 31-20(ημίχ.), 49-28, 55-43.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ(Μανουσάκης): Βερροιοπούλου, Σατρατζέμη 7, Ανδρεαδέλη 2, Λυμπεροπούλου, Λιαροκάπη 8(2), Γεωργακοπούλου 1, Γκίζη, Καλδάνη 14(2), Σολωμού 10, Βλάχου 5(1), Αχπαράκη 2, Πέτση 6.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 5, Στρατικοπούλου 5, Καρούση, Ντόντη, Τουρκαμπή 2, Τζώρτζη 3(1), Γουναρά 12, Ξυράφη, Καούνη 14, Λαμπροπούλου 2.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες