Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

12η Αγωνιστική Β' ΕΣΚΑ γυναικών * Άμιλλα Περιστερίου - ΑΕΚ Περιστερίου

Καλό ποδαρικό έκαναν οι γυναίκες μας σήμερα στο κλειστό της Ανθούπολης, με αντίπαλο την συμπολίτισσα ομάδα της ΑΕΚ!! Τα κορίτσια μας τα έδωσαν πραγματικά όλα και διεκδίκησαν το παιχνίδι στα ίσια μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα!! Κάποιες μικρές λεπτομέριες δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από μία τιμητική ήττα (42-46), όμως θα τις διορθώσουμε και αυτές τις λεπτομέριες και στο επόμενο παιχνίδι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι!!! Η ομάδα της ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, όμως σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, τα κορίτσια μας δεν εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και τον αγώνα τους. Έτσι το παιχνίδι πήγε κοντά στο σκορ και ακόμα και όταν η ΑΕΚ πήρε ένα προβάδισμα 11 πόντων, τα κορίτσια μας μάζεψαν γρήγορα την διαφορά!!! Στην τελευταία περίοδο έγινε ένα πραγματικά συναρπαστικό ματς, το οποίο θα μπορούσε να πάει και προς τις 2 πλευρές. Είπαμε όμως... οι λεπτομέριες έδωσαν το ματς στην ΑΕΚ!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕΚ για την νίκη τους!! Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν δυνατά και να πετύχουν τους στόχους τους!!
Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια της Άμιλλας για τον καλό τους αγώνα, την προσπάθειά τους και ελπίζουμε να δούμε καλύτερα πράγματα στο άμεσο μέλλον!!! Με ανάλογες εμφανίσεις, προσπάθεια και σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, δεν έχουν τίποτα να φοβούνται!!!

Τα δεκάλεπτα: 13-14, 20-26(ημίχ.), 30-32, 42-46.

Άμιλλα(Περσίτσας): Αυγέρη 4, Δάβαρη 14(4), Μουρτετζίκογλου, Τουρκαμπή, Τζώρτζη 17(1), Γουναρά, Πλεμμένου, Παππά, Πέτσα 2, Σταυροπούλου, Στρατικοπούλου 5.

ΑΕΚ Περιστερίου(Κωστόπουλος): Παυλίδου, Ξηρογιάννη, Γκρίτζαλη 10, Πατέλη, Καναβάρου, Πρωτονοτάριου 13, Καούνη, Κασνέστη 11(1), Γκάτση 5, Χατζηδάκη 7(1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες