Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

14η Αγωνιστική Β' ΕΣΚΑ Γυναικών * ΑΟ Αγ.Νικόλαος Παλλήνης - Άμιλλα Περιστερίου

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, χθες Κυριακή, μετά από 2,5 μήνες και 8 στείρες αγωνιστικές!!! Οι γυναίκες μας αγωνιζόμενες στο κλειστό του Αγ.Νικολάου στην Παλλήνη, κατάφεραν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνος απέναντι στην τοπική ομάδα, δείχνοντας πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα!! Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας, φαίνεται άλλωστε και από το τελικό σκορ (28-36), η ομάδα μας αγωνίστηκε μόνο για την νίκη και τελικά τα κατάφερε παίζοντας με δύναμη, πάθος και μυαλό!Από την αρχή, το παιχνίδι έδειχνε πως θα κινηθεί σε χαμηλό σκορ, με τις ομάδες να κλείνουν την πρώτη περίοδο μόλις με 7-6. Στην συνέχεια όμως η ομάδα μας ξεμπλόκαρε, πέτυχε τα απαραίτητα καλάθια και άνοιξε μία διαφορά που έφτασε στα μέσα του 4ου δεκαλέπτου μέχρι και στο 16-32. Κάπου εκεί η ομάδα χαλάρωσε πέρα από το φυσιολογικό και επέτρεψε στον Αγ.Νικόλαο να πιστέψει πως μπορεί να μπει ξανά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού! Τελικά η ομάδα μας τα κατάφερε και τώρα επικεντρώνει την προσοχή της στο επόμενο παιχνίδι της!! Συγχαρητήρια στον Αγ.Νικόλαο για την προσπάθεια που κάνει να βγει από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται! Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στους αγώνες τους! Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας που πήγαν στο γήπεδο αποφασισμένα να μην φύγουν από εκεί δίχως την νίκη!! Κορίτσια έτσι και στα επόμενα παιχνίδια!!! Κάθε παιχνίδι είναι και ένας τελικός!!!

Τα δεκάλεπτα: 7-6 8-17(ημίχ.), 12-26, 28-36.

Αγ.Νικόλαος(Καλαϊτζάκη): Αγγελοπούλου Ε., Αγγελοπούλου Γ. 12(2), Αθανασοπούλου 1, Μπενέτου 7, Μαντζαβινάτου, Παπαϊωάννου, Κουλοχέρη 4, Καραμίχα 4, Κατάκη.

Άμιλλα(Περσίτσας): Αυγέρη 5, Δάβαρη 2, Πέτσα, Μουρτετζίκογλου 4, Τουρκαμπή 4, Τζώρτζη 10(3), Γουναρά 6, Πλεμμένου 2, Παππά, Κερπέ 1, Σταυροπούλου, Στρατικοπούλου 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες