Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

13η Αγωνιστική Β' ΕΣΚΑ Γυναικών * ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες - Άμιλλα Περιστερίου

Την Κυριακή που μας πέρασε, τα κορίτσια του γυναικείου μας, αγωνίστηκαν στην έδρα μιας εκ των πρωτοπόρων της κατηγορίας μας, τις Αμαζόνες. Δύσκολο ματς πριν την έναρξή του... δύσκολο και κατά την διάρκεια!! Οι Αμαζόνες έδειξαν πως δίκαια διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο και δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν με το ευρύ 50-32. Τα κορίτσια μας πάλεψαν. Αγωνίστηκαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και είχαν σαν στόχο να προβάλλουν ως ένα αξιόλογο εμπόδιο στην πορεία πρωταθλητισμού των Αμαζόνων! Μέχρι ένα σημείο τα κατάφεραν, δημιουργώντας κάποιες όμορφες φάσεις και παίζοντας κάποιες καλές άμυνες. Όμως κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες και η ικανότητα της αθλήτριας των Αμαζόνων Θεοδωράτου, έδωσαν μία άνετη νίκη στις γηπεδούχες! Συγχαρητήρια στην ομάδα των Αμαζόνων για την νίκη τους και για την πολύ καλή τους πορεία μέχρι σήμερα!! Τους ευχόμαστε ολόψυχα να πετύχουν τους στόχους τους και να συνεχίσουν να παίζουν καλό μπάσκετ!!!
Συγχαρητήρια και στην ομάδα μας που δεν πτοήθηκε από την δυναμικότητα των αντιπάλων μας και προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι της!! Οι νίκες κορίτσια είναι κοντά!!!

Τα δεκάλεπτα: 16-6, 28-14(ημίχ.), 42-26, 50-32.
Αμαζόνες(Μπρόμπεργκερ): Νησωτάκη 7, Παπαγγέλου, Μουτοβέλη, Γαργαρέτα, Λαζάρου 8, Ρίζου 9, Γείτονα, Οικονομάκου, Θεοδωράτου 24(2), Πανουσοπούλου, Παπαγγέλου, Γώγου 2.

Άμιλλα(Περσίτσας): Αυγέρη 2, Δάβαρη 7(1), Πέτσα, Μουρτετζίκογλου, Τουρκαμπή 6, Τζώρτζη 6, Γουναρά 2, Πλεμμένου 7(1), Παππά, Κερπέ, Σταυροπούλου, Στρατικοπούλου 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες