Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

15η Αγωνιστική Β' ΕΣΚΑ Γυναικών * Άμιλλα Περιστερίου - ΓΣ Κορωπίου

Σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος, πέτυχε χθες βράδυ στο κλειστό της Ανθούπολης η ομάδα μπάσκετ των γυναικών μας!! Οι γυναίκες μας πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, από το 5' και μετά, κατάφεραν να επιβάλλουν το παιχνίδι τους και τελικά να φτάσουν σε μία άνετη επικράτηση σε βάρος της ομάδας του Κορωπίου με 59-27! Η ομάδα μας δεν πραγματοποίησε καθόλου καλό ξεκίνημα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-9 και να σκοράρει σε ολόκληρη την πρώτη περίοδο μονάχα με βολές!! Από την δεύτερη περίοδο όμως και μετά, τα κορίτσια με καλές επιλογές, βρήκαν τις λύσεις στην επίθεση και με δυνατή άμυνα κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, κλείνοντας το 1ο ημίχρονο με σκορ 21-12. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου το Κορωπί προσπάθησε να αντιδράσει, όμως μέχρι ένα σημείο μονάχα. Τα κορίτσια επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους κατάφεραν και άνοιξαν την διαφορά, με το σκορ να κλείνει στο τελικό 59-27!!
Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την 2η συνεχόμενη νίκη τους! Πλέον κοιτάμε στον επόμενο αγώνα την επόμενη Κυριακή στο Ίλιον με αντίπαλο την ομάδα της Παλατιανής, όπου ελπίζουμε η ομάδα μας να έχει ανάλογη συνέχεια!!
Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Κορωπίου για την φιλότιμη προσπάθειά τους, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκαν με σημαντικές ελλείψεις!! Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους!!

Τα δεκάλεπτα: 6-9, 21-12(ημίχ.), 37-20, 59-27.

Άμιλλα(Περσίτσας): Αυγέρη 11, Δάβαρη 3, Πέτσα 2, Μουρτετζίκογλου 2, Τουρκαμπή 2, Τζώρτζη 4, Γουναρά 15, Πλεμμένου 12, Παππά, Κερπέ 2, Σταυροπούλου, Στρατικοπούλου 6.

Κορωπί(Παπαμιχάλης): Μητσοπούλου 1, Κώστα 6, Φουρλιά 2, Παπαπολίτη 1, Σαρρή 3(1), Δανάκη 6, Σκουμπότη 5(1), Πολίτη, Γιάννη, Πίντζου 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες