Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

16η Αγωνιστική Β' ΕΣΚΑ Γυναικών * ΑΟΝ Παλατιανής - Άμιλλα Περιστερίου

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για το γυναικείο μας σήμερα στο κλειστό της Πεταλούδας, απέναντι στην νεανική ομάδα της Παλατιανής!!
Σε ένα γειτονικό ντέρμπι, τα κορίτσια μας επικράτησαν με 40-52, επιβάλλοντας από την αρχή του παιχνιδιού το ρυθμό τους και μην αφήνοντας καμία αμφισβήτηση για το ποια θα ήταν η νικήτρια ομάδα!!

Με το ξεκίνημα του αγώνα τα κορίτσια μας μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν γρήγορα μία διαφορά 10 πόντων, προηγούμενες με 1-11. Η ομάδα της Παλατιανής αντέδρασε και κατάφερε να συντηρείται κοντά στο σκορ, με την διαφορά να κυμαίνεται σταθερά ανάμεσα στους 7-13 πόντους!
Στο 2ο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι θεαματικά, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να φύγει νικήτρια από το γήπεδο!
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την νίκη της, ελπίζουμε να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και την επόμενη εβδομάδα!!
Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Παλατιανής η οποία σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν παράτησε τον αγώνα και προσπάθησε για το καλύτερο! Τους ευχόμαστε καλύτερη συνέχεια στις προσπάθειές τους!!

Τα δεκάλεπτα: 4-11, 14-23(ημίχ.), 27-40, 40-52.

Παλατιανή(Κατσούλης): Μπατσάκη Σ. 5, Μπατσάκη Ε. 7, Σουπιωνά, Κατσαρά 5, Ξυράφη 2, Πατσιαρίκα, Παπαγεωργίου, Κουκλαδά 10, Κωνσταντινίδου 8, Ντεννενμόσερ 3.

Άμιλλα(Περσίτσας): Αυγέρη 11, Δάβαρη 3, Βοζίκη, Μουρτετζίκογλου, Τουρκαμπή 6(2), Τζώρτζη 17(2), Πέτσα, Πλεμμένου 6, Παππά, Κερπέ 1, Σταυροπούλου, Στρατικοπούλου 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες