Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

18η Αγωνιστική Β' ΕΣΚΑ Γυναικών * Φιλαθλητικός ΟΑ - Άμιλλα Περιστερίου

Οι γυναίκες της Άμιλλας αγωνίστηκαν χθες βράδυ στο κλειστό του Ζωγράφου, απέναντι στην ομάδα του Φιλαθλητικού. Τα κορίτσια μας δεν κατάφεραν να φύγουν με το ροζ φύλλο, καθώς εμφανίστηκαν στο γήπεδο μετά την 1η περίοδο! Αυτό είχε σαν συνέπεια η ομάδα μας να κυνηγάει από το 1ο λεπτό στο σκορ, δίχως τελικά να καταφέρει να διεκδικήσει ουσιαστικά την νίκη!!
Από την αρχή του παιχνιδιού ο Φιλαθλητικός έχτισε μία διαφορά 10 πόντων, την οποία προσπάθησε και να αυξήσει, αλλά και να συντηρήσει μέχρι το τέλος, πράγμα το οποίο κατάφερε, παρά τις προσπάθειες της ομάδας μας να γυρίσει το παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο!
Εμείς αν μπορούσαμε θα κρατάγαμε την εμφάνιση από την 2η περίοδο και μετά, όμως "δυστυχώς" σε έναν αγώνα υποχρεούμεθα να εμφανιστούμε από την αρχή!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλαθλητικού για την καθαρή νίκη τους!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την προσπάθεια που καταβάλουν σε κάθε παιχνίδι... πρέπει όμως να αποβάλουμε σιγά-σιγά κάποιες παιδικές ασθένειες και να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο από μία καλή εμφάνιση!! Τα κορίτσια δικαιούνται κάτι παραπάνω από μία καλή εμφάνιση!!

Τα δεκάλεπτα: 21-11, 31-18(ημίχ.), 44-34, 58-47.

Φιλαθλητικός(Σερδενές): Ράπτη 2, Παπανικολάου 21, Κυριαζή, Κίτσιου, Παπασωτηρίου, Γκολιά, Νίξινα 8, Βελάνα 19(1), Καλούζνα 2, Σαραμάντα 4(1), Μάκολι-Νουόκε, Μπάλλα 2.

Άμιλλα(Περσίτσας): Αυγέρη 5, Δάβαρη 8(2), Πέτσα, Μουρτετζίκογλου 5, Τουρκαμπή 4, Τζώρτζη 9(3), Γουναρά 12, Πλεμμένου 4, Παππά, Κερπέ, Σταυροπούλου, Στρατικοπούλου.

Υ.Γ. Όλοι όσοι παρακολουθούν αυτό το site, γνωρίζουν πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ η ομάδα μας έχει ασχοληθεί με τους διαιτητές και την διαιτησία. Στο χθεσινό παιχνίδι δεν έχουμε παράπονα σε γενικές γραμμές από την διαιτησία, η νίκη του Φιλαθλητικού είναι πέρα πάσης αμφισβήτησης καθαρή!! Η συμπεριφορά όμως της διαιτητή Γιακείμη, ήταν πέρα για πέρα απαράδεκτη απέναντι μας, ειρωνική (με ύφος χιλίων καρδιναλίων) και με παντελή έλλειψη σεβασμού. Προφανώς νομίζει πως αδικείται στην κατηγορία μας και θα έπρεπε να σφυρίζει μόνο Α1! Της το ευχόμαστε και θα την παρακαλέσουμε να μην ξανασφυρίξει παιχνίδι της ομάδας μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες