Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

17η Αγωνιστική Β' ΕΣΚΑ Γυναικών * Άμιλλα Περιστερίου - ΑΟ Άρης Πετρούπολης

Κακή εμφάνιση για την ομάδα των γυναικών μας σήμερα και φυσιολογική ήττα από την ομάδα του Άρη Πετρούπολης με 38-53. Με εκλάμψεις στο παιχνίδι της η ομάδα μας προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, όμως οι κακές επιλογές μέσα στον αγωνιστικό χώρο όταν το παιχνίδι έφτασε στα ίσια, δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Από το πρώτο λεπτό η ομάδα του Άρη προσπάθησε να πάρει μία διαφορά ώστε να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι. Η ομάδα μας αντέδρασε και με καλές άμυνες και καλές επιθετικές επιλογές κατάφερε να φέρει και πάλι το παιχνίδι στον πόντο. Εκεί η ομάδα του Άρη με 2 τρίποντα και καλές άμυνες άνοιξε και πάλι την διαφορά, μην επιτρέποντας στα κορίτσια μας να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Στην τελευταία περίοδο η ομάδα έδειξε σημάδια ανάκαμψης και προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως ήταν πλέον πολύ αργά. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη για την νίκη του. Εμείς κοιτάμε πλέον τον επόμενο αγώνα μας, την επόμενη Κυριακή στο γήπεδο του Ζωγράφου απέναντι στην ομάδα του Φιλαθλητικού. Κρατάμε τα όποια θετικά από τον αγώνα μας και θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας για να παρουσιαστούν τα κορίτσια την επόμενη αγωνιστική καλύτερες!!

Τα δεκάλεπτα: 4-13, 16-25(ημίχ.), 23-41, 38-53.

Άμιλλα(Περσίτσας): Αυγέρη 12, Δάβαρη, Πέτσα 2, Μουρτετζίκογλου 2, Τουρκαμπή 3(1), Τζώρτζη 9(1), Γουναρά 6, Πλεμμένου, Παππά, Κερπέ, Σταυροπούλου, Στρατικοπούλου 4.

Άρης Πετρούπολης(Μαντζάκος): Δρακωνάκη, Γρηγοριάδη, Σωτηρίου 6, Ηλιοπούλου, Νικολοπούλου 14, Τζώλου 6(1), Λαμπροπούλου 21(3), Ακράτου 4, Δημητράκη 2.

Υ.Γ. Αύριο Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ, η ομάδα μας κόβει την πίτα της στο Θέατρο Πολιτών, δίπλα από το κλειστό Μπουρναζίου (θέση Μαζαράκη)!! Είστε όλοι προσκεκλημένοι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες