Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

19η Αγωνιστική Β' ΕΣΚΑ Γυναικών * Άμιλλα Περιστερίου - ΑΟ Νήαρ Ηστ

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της πραγματοποίησε χθες Κυριακή στο κλειστό της Ανθούπολης, η ομάδα μπάσκετ των γυναικών μας, απέναντι στην νεανική ομάδα της Νήαρ-Ηστ!
Παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση η ομάδα μας κατάφερε από την αρχή να επιβάλλει τον ρυθμό της και να ξεπεράσει το αρχικό νευρικό ξεκίνημα! Έτσι μετά το αρχικό 12-5 της 1ης περιόδου, έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 32-5.
Κάπου εκεί η Νήαρ-Ηστ προσπάθησε να αντιδράσει και μπήκε στο 2ο ημίχρονο δυνατά με σκοπό να μειώσει. Μέχρι ένα σημείο το κατάφεραν, όμως τα κορίτσια μας έδειξαν πως ήταν αποφασισμένες να μην αφήσουν αυτό το παιχνίδι να χαθεί. Να σημειώσουμε πως η ομάδα μας κάλυψε και την διαφορά της ήττας της στον 1ο γύρο, έτσι ώστε να έχει το πλεονέκτημα σε κάθε πιθανή περίπτωση ισοβαθμίας!
Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας που μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δίχως καμία να υστερήσει, κατάφεραν να πάρουν την νίκη και να καλύψουν και την διαφορά(-13)!! Με την νίκη της αυτή η ομάδα μας απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη και μπορεί να παίξει δίχως άγχος τις 3 τελευταίες αγωνιστικές, με σκοπό να τερματίσει όσο το δυνατό υψηλότερα στην βαθμολογία!!
Συγχαρητήρια και στην νεανική ομάδα της Νήαρ-Ηστ για την προσπάθεια που κατέβαλαν και καταβάλουν στο φετινό πρωτάθλημα!! Απέδειξαν πως ενώ όλοι τους είχαν για το 1ο φαβορί για υποβιβασμό, αυτές με την μαχητικότητα και την αγωνιστικότητά τους είναι σε θέση να καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία!! Τίποτα δεν τελειώνει μέχρι την τελευταία αγωνιστική!! Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις υπόλοιπες αγωνιστικές και να καταφέρουν να επιτύχουν τον μεγάλο στόχο της παραμονής στην κατηγορία!!! Κάνουν καλή δουλειά εκεί στην Καισαριανή και αυτό φαίνεται από τα τμήματα υποδομής τους!!

Τα δεκάλεπτα: 12-5, 32-5(ημίχ.), 37-17, 45-21.

Άμιλλα(Περσίτσας): Αυγέρη 2, Δάβαρη 6(2), Πέτσα, Μουρτετζίκογλου 4, Τουρκαμπή 5, Τζώρτζη 11(1), Γουναρά 5, Πλεμμένου 4, Παππά, Σταυροπούλου, Στρατικοπούλου 8.

Νήαρ Ηστ(Καλαμάρας): Σιδεράκη 4, Κεχαγιά 2, Ζιαζοπούλου, Σουλέ, Κιόρογλου, Τσικουδή 9, Μπότση, Στρατηγού, Παναγιωτοπούλου, Μπαλαμπάνη, Σώμου, Ρουμελιώτη 6(2).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες