Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

8η Αγωνιστική Β' Κατηγορίας Κορασίδων - 2ος Όμιλος

Η ομάδα των κορασίδων μας, έδωσε σήμερα τον πρώτο της αγώνα στα πλαίσια του 2ου γύρου του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ομάδα των Ευπυρίδων, στο κλειστό του Μπουρναζίου. Τα κορίτσια μας πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, έφτασαν κοντά στην πρώτη τους νίκη, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν να κάνουν μία εντυπωσιακή ανατροπή. Κέρδισαν όμως τις εντυπώσεις, καθώς από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνουν να ανεβαίνουν!!

Τα κορίτσια μας μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν, όμως η ομάδα των Ευπυρίδων με αντεπίθεση διαρκείας πέρασαν μπροστά στο σκορ και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενες με 11-16. Τα κορίτσια μας στην δεύτερη περίοδο, ήταν σαν να μην μπήκαν στο γήπεδο μιας και κατάφεραν να πετύχουν μόλις 1 πόντο και να χάσουν πάρα πολλά εύκολα καλάθια, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με 12-30. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα κορίτσια μπήκαν δυνατά και σε συνδυασμό με καλό τρέξιμο και κάποια εύστοχα σουτ, κατάφεραν να μαζέψουν την διαφορά και να κλείσουν το 3ο δεκάλεπτο με 23-34. Στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο έγινε προς την στιγμήν μάχη, με το σκορ να φτάνει μέχρι και το 29-34, όμως από εκείνο το σημείο και μετά οι Ευπυρίδες με ψυχραιμία κατάφεραν να κρατήσουν την νίκη τους και να τελειώσουν το παιχνίδι, με το τελικό σκορ να είναι στο 31-40!

Συγχαρητήρια στην ομάδα των Ευπυρίδων για την νίκη τους και περαστικά στην αθλήτριά τους που τραυματίστηκε στην διάρκεια του αγώνα!! Της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους! Συγχαρητήρια και στην ομάδα των κορασίδων μας για την σημαντική τους προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο και την καλή τους εμφάνιση... περιμένουμε ακόμα περισσότερα στο μέλλον!!!

Τα δεκάλεπτα: 11-16, 12-30(ημίχ.), 23-34, 31-40.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες