Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

5η Αγωνιστική Β' ΕΣΚΑ Γυναικών * Άμιλλα Περιστερίου - ΑΟΝ Παλατιανής

Νέα νίκη για την ομάδα των γυναικών μας στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ Γυναικών, με αντίπαλο την νεανική ομάδα της Παλατιανής!! Τα κορίτσια μας μετά από ένα πολύ κακό 1ο δεκάλεπτο, ανέβασαν στροφές και παίζοντας κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, κατάφεραν να φτάσουν στην 3η διαδοχική τους νίκη!!
Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολλά λάθη και από τις 2 ομάδες, με αποτέλεσμα η πρώτη περίοδος να λήξει με το πολύ φτωχικό 2-5. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πήρε γρήγορα προβάδισμα στο σκορ και όλα κύλησαν ομαλά μέχρι την λήξη του παιχνιδιού! Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την νίκη τους και τις όμορφες φάσεις που έβγαλαν κατά διαστήματα!! Συγχαρητήρια και στα κορίτσια της Παλατιανής για την προσπάθειά τους, και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!!

Τα δεκάλεπτα: 2-5, 15-11(ημίχ.), 35-15, 42-32.

Άμιλλα(Περσίτσας): Αυγέρη 12, Δάβαρη 3(1), Βοζίκη, Μουρτετζίκογλου 2, Τουρκαμπή 6, Τζώρτζη 4, Γουναρά 2, Πλεμμένου 7, Παππά, Σταυροπούλου, Στρατικοπούλου 4, Πέτσα 2.

Παλατιανή(Κατσούλης): Μπάλου 2, Χούμου 9(1), Κουλή 3, Μπατσάκη Σ. 7, Μπατσάκη Ε., Γρυπάρη, Ξυράφη 4(1), Πατσιαρίκα Κ. 2, Παπαγεωργίου, Τούντα 4, Παπαδοπούλου, Πατσιαρίκα Α. 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες