Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Κλειστό Μπουρναζίου. Προχωράνε τα έργα!!

Ρεπό για όλες τις ομάδες αυτήν την Κυριακή, λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών, και ευκαιρία για όλες τις ομάδες να ανασυνταχθούν και να εμφανιστούν καλύτερες την επόμενη Κυριακή 14/11! Παρα το γεγονός πως ίσως υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές την επόμενη Κυριακή, η ΕΣΚΑ έχει ορίσει κανονικά τους αγώνες, με μικρές αλλαγές, όπου τα γήπεδα θα παραμείνουν κλειστά από τους δήμους! Μέχρι στιγμής έχουν αλλάξει 2 παίχνίδια, το Αμαζόνες-Ακαδημία 2008 (11/11) και το Μαρούσι-Αγ.Νικόλαος (15/11). Πέρα όμως από τα καθαρά αγωνιστικά, έχουμε εξελίξεις και στο θέμα του νέου γηπέδου της Άμιλλας, στο κλειστό Μπουρναζίου!!

Έστω και με αργούς ρυθμούς, προχωράνε σιγά-σιγά οι εργασίες, έτσι ώστε το γήπεδο να καταστεί σύντομα κατάλληλο για την τέλεση επίσημων αγώνων, του γυναικείου και του αντρικού τμήματος της Άμιλλας!!
Αυτές τις μέρες τοποθετήθηκε ο νέος ηλεκτρονικός πίνακας, μαζί με τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που παραθέτουμε!! Βέβαια υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν για να είμαστε έτοιμοι(εργασίες στεγανοποίησης για να μην στάζει, εργασίες στα αποδυτήρια, διόρθωση στην διαγράμμιση του γηπέδου, τοποθέτηση πάγκων και γραμματείας, χρονόμετρα 24'' κτλ), όμως έστω και έτσι ολοκληρώνεται σιγά-σιγά το παζλ του νέου μας γηπέδου!! Ελπίζουμε σύντομα να είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε και νέα πρόοδο των εργασιών, ώστε να μπούμε και επίσημα στο νέο μας κλειστό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες