Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

7η Αγωνιστική Β' ΕΣΚΑ Γυναικών * Άμιλλα Περιστερίου - Φιλαθλητικός

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τα κορίτσια της Άμιλλας χθες βράδυ στο κλειστό της Ανθούπολης, όπου σε ένα ιδιόμορφο παιχνίδι η ομάδα του Φιλαθλητικού κατάφερε να επικρατήσει με 47-57. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, παρά το γεγονός πως έκανε ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα. Η ομάδα του Φιλαθλητικού αντέδρασε και γρήγορα ανέτρεψε το αρχικό 12-3, σε 12-14 με την λήξη της πρώτης περιόδου.

Οι φιλοξενούμενες στηριζόμενες σε έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού, κατάφερναν να παραμένουν μπροστά στο σκορ, εκμεταλλευόμενες την πολύ καλή ευστοχία τους από τα 6.75 (7 συνολικά) και την αδράνεια της ομάδας μας στα ριμπάουντ. Έτσι άνοιξαν μία διαφορά που έφτασε στους 15 πόντους. Κάπου εκεί τα κορίτσια μας αντέδρασαν και πάλεψαν να γυρίσουν το παιχνίδι, όμως όταν το παιχνίδι έφτασε στους 4 πόντους 2' πριν την λήξη, κάποια λάθη, η αδράνεια σε συγκεκριμένες φάσεις και η προσωπικότητα της αθλήτριας του Φιλαθλητικού Βελάνα (22π.με 3 τρίπ., με καθοριστικό τρίποντο στο 47-51 στην λήξη του χρόνου της επίθεσης), έγειραν οριστικά την πλάστιγγα προς την μεριά των φιλοξενουμένων!

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλαθλητικού για την δίκαιη νίκη τους! Συγχαρητήρια και στη αθλήτρια Βελάνα που κατάφερε να κρατήσει την ομάδα της στα δύσκολα και να την οδηγήσει σε μία σημαντική νίκη. Απέδειξε πως είναι πολυτέλεια για την κατηγορία μας τέτοιες αθλήτριες! Εμείς από την μεριά μας, συνεχίζουμε να δουλεύουμε ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια και να μπορέσουμε να σπάσουμε αυτό το μίνι αρνητικό σερί που τρέχουμε! Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την προσπάθειά τους, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να μένουμε στην προσπάθεια, πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο την δουλειά μας και να πάρουμε όλα όσα μας ανήκουν... κανένας δεν πρόκειται να μας χαρίσει τίποτα!!

Τα δεκάλεπτα: 12-14, 27-30(ημίχ.), 36-48, 47-57.

Άμιλλα(Περσίτσας): Αυγέρη 4, Δάβαρη 12(1), Μουρτετζίκογλου 6, Τουρκαμπή 5(1), Γουναρά 14(1), Πλεμμένου 4, Κερπέ, Στρατικοπούλου 2, Πέτσα.

Φιλαθλητικός(Σερδενές): Ράπτη 4, Καλούζνα 3(1), Παπανικολάου 7, Μπάλλα 6(2), Βελάνα 22(3), Κίτσιου 6(1), Μούτσκου, Σαραμάντα, Κυριαζή, Νίξινα 9.

Το τρίποντο που καθόρισε τον αγώνα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες