Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΔΑΣΑΛ Β' - Άμιλλα Περιστερίου. Β' Κατηγορία Κορασίδων - 2ος Όμιλος - 10η Αγωνιστική

Το Σάββατο το πρωί οι κορασίδες της ομάδας μας, αγωνίζονταν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, απέναντι στην Β' ομάδα του ΔΑΣΑΛ!! Τα κορίτσια ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι, κάνοντας ένα γρήγορο 0-6 με πολύ καλές τοποθετήσεις στην άμυνα και καλές επιλογές με εύστοχα σουτ στην επίθεση!! Όμως η απειρία, η κούραση και το γεγονός πως τα κορίτσια μας ήταν μόνο επτά, δεν επέτρεψαν στις κορασίδες μας να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό!
Γρήγορα η ομάδα του ΔΑΣΑΛ πήρε τα ηνία του αγώνα, με πιεστική άμυνα και απανωτούς αιφνιδιασμούς, και επανέφερε την φυσιολογική τάξη των πραγμάτων, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 15-6. Από εκεί και πέρα, οι κορασίδες μας είχαν κάποιες καλές στιγμές στο παιχνίδι, έτρεξαν, το ευχαριστήθηκαν και έδειξαν σημάδια βελτίωσης!! Περιμένουμε καλύτερα πράγματα στα επόμενα παιχνίδια!!

Τα δεκάλεπτα: 15-6, 29-14(ημίχ.), 43-16, 50-21.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Στενού 4, Καρακίτσου 12, Τσώκου 1, Δημητρίου, Κατσαρού 2, Καπαρελιώτη, Ζγκούρη 2.

2 σχόλια:

  1. Ο ΔΑΣΑΛ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΔΗΜΗΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2013-2014..
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ιστορία του ΔΑΣΑΛ είμαι σίγουρος πως δεν την αμφισβητεί κανένας. Όμως έγιναν πολλά λάθη που οδήγησαν την ομάδα στο σημείο που είναι σήμερα. Θεωρώ πως με σωστές κινήσεις... αξιοπιστία... υπομονή... και τους σωστούς ανθρώπους μέσα και έξω από το γήπεδο... ο ΔΑΣΑΛ μπορεί να ξανά πρωταγωνιστήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες