Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Άμιλλα Περιστερίου - ΓΣ Προμηθέας 41-49. Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 8η Αγωνιστική.

Δεν κατάφερε η ομάδα των γυναικών μας να επανέλθει σήμερα στις νίκες, καθώς μετά από ένα αρκετά ενδιαφέροντα αγώνα, ηττήθηκε από την πρωτοπόρο ομάδα του ΓΣ Προμηθέα. Τα κορίτσια μας μπήκαν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και για άλλη μία φορά βρέθηκαν να κυνηγάνε από την αρχή στο σκορ. Η διαφορά άνοιξε γρήγορα με το 1ο δεκάλεπτο να κλείνει με την ομάδα μας στο -10.
Από την 2η περίοδο και μετά, τα κορίτσια μας έδειξαν σημάδια ανάκαμψης και μείωσαν στο σκορ, δείχνοντας πως θα προσπαθούσαν να διεκδικήσουν ότι καλύτερο θα μπορούσαν να πάρουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι! Λάθη όμως στην λήξη των επιθέσεων σε άμυνα και επίθεση, επέτρεψαν στην ομάδα του Προμηθέα να διατηρεί ένα σχετικά άνετο προβάδισμα!
Στο 2ο ημίχρονο είχαμε μία από τα ίδια, δηλαδή την ομάδα μας να κυνηγάει διαρκώς στο σκορ, άλλοτε να μειώνει και άλλοτε από απροσεξίες να επιτρέπει στους αντιπάλους να αποκαθιστούν την διαφορά των 10 πόντων.
Τελικά το παιχνίδι έληξε με την ομάδα μας να κάνει την 2η διαδοχική της ήττα. Η συνέχεια είναι την επόμενη Κυριακή στο Χαλάνδρι με αντίπαλο την ομάδα του ΦΟ Τούφας! Ελπίζουμε εκεί η ομάδα μας να καταφέρει να σπάσει αυτό το "κακό" μίνι σερί και να επανέλθει στις νίκες!
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα για την νίκη τους και για καλή πορεία που έχουν μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα! Συγχαρητήρια και στα κορίτσια μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την αρκετά καλή, παρά την ήττα, εμφάνισή τους! Η διάθεση που δείχνουν κατά διαστήματα στο γήπεδο, μας γεμίζει με αισιοδοξία πως θα καταφέρουν κάποια στιγμή, να μετουσιωθεί η διάθεση αυτή και σε θετικά αποτελέσματα!!

Τα δεκάλεπτα: 6-16, 18-27(ημίχ.), 29-40, 41-49.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 2, Στρατικοπούλου 2, Καρούση, Τουρκαμπή 6, Τζώρτζη 9, Γουναρά 7, Πλεμμένου, Ξυράφη, Καούνη 7, Ντόντη, Λαμπροπούλου 8.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ(Μανουσάκης): Βασιλοπούλου 5, Παππά, Ανδρεαδέλη 1, Λυμπεροπούλου 3, Λιαροκάπη 1, Γεωργακοπούλου, Σολωμού 20, Καλδάνη 15, Τσερέκλα, Γκιόκα 2, Αχπαράκη, Πέτση 2.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες