Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΦΟ Τούφας - Άμιλλα Περιστερίου 34-40. Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 9η Αγωνιστική.

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μπάσκετ των γυναικών μας, στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην ομάδα του ΦΟ Τούφας Χαλανδρίου! Τα κορίτσια μας κέρδισαν με 34-40 και έδειξαν να ανακάμπτουν, μετά τα δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγωνιστικών! Το παιχνίδι είχε τα απρόοπτα του, καθώς ξεκίνησε με μισάωρη καθυστέρηση, εξαιτίας ενός αγώνα βόλεϊ που διεξαγόταν νωρίτερα. Παρά όμως την καθυστέρηση και την μειωμένη ώρα προθέρμανσης, τα κορίτσια μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν πως ήθελαν την νίκη!!
Το 1ο δεκάλεπτο ήταν αναγνωριστικό και οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα του σκορ. Τελικά η ομάδα της Τούφας έκλεισε το δεκάλεπτο προηγούμενη με 10-9. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα μας πέρασε μπροστά στο σκορ και διατήρησε σταθερά το προβάδισμα σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα, επικρατώντας δίκαια!
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Τούφας για το καλό τους παιχνίδι! Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να είσαι νεοφώτιστος στην κατηγορία (τα περάσαμε πέρυσι), και τους ευχόμαστε να πετύχουν γρήγορα τους στόχους τους!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την νίκη τους και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια! Τα κορίτσια είμαστε σίγουροι πως μπορούν να παίξουν και πολύ καλύτερα!! Στο επόμενο παιχνίδι!!

Τα δεκάλεπτα: 10-9, 16-20(ημίχ.), 24-31, 34-40.

ΤΟΥΦΑ(Λάγιου):Βελέντζα, Καμπούρη 4, Γαληνού 4, Μπασιαδάκη 11(1), Εξαρχοπούλου 2, Χατζηδημητρίου, Σωτηροπούλου 4, Σχοινά, Κανέλλου 9.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 3, Στρατικοπούλου 6, Τουρκαμπή 2, Τζώρτζη 14, Πλεμμένου 4, Ξυράφη, Καούνη 7, Λαμπροπούλου 4.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες