Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Άμιλλα Περιστερίου - ΜΕΝ Ιλίου. Β' Κατηγορία Κορασίδων - 2ος Όμιλος - 9η Αγωνιστική

Σε σημερινό αγώνα των κορασίδων μας, τα κορίτσια μας εμφανίστηκαν στο γήπεδο αποφασισμένα να πάρουν την νίκη απέναντι στην γειτονική ομάδα της ΜΕΝ Ιλίου! Και τα κατάφεραν, επικρατώντας με 37-32!!
Στο ξεκίνημα η ομάδα της ΜΕΝ παρουσιάστηκε αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι το τέλος την νίκη και γρήγορα πήρε το προβάδισμα στο σκορ.

Τα κορίτσια μας μετά το time-out του προπονητή μας, κατάλαβαν πως θα έπρεπε να παίξουν καλύτερα για να μπορέσουν να φτάσουν σε μία νίκη και ανέβασαν την απόδοσή τους, κλείνοντας την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ με 10-8. Η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν συναρπαστική, με τις 2 ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα του σκορ! Κάποια στιγμή στα μέσα του 4ου δεκαλέπτου τα κορίτσια μας κατάφεραν και πήραν μία διαφορά 10 πόντων και εκεί πίστεψαν πως το παιχνίδι τελείωσε. Η ΜΕΝ με πίεση και εύστοχα σουτ κατάφερε γρήγορα να μειώσει μέχρι και στους τρεις πόντους, όμως δύο εύστοχες βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα κλείδωσαν την νίκη για την ομάδα μας!
Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΜΕΝ Ιλίου για την προσπάθεια που κάνουν για να επανέλθουν στα δρώμενα του γυναικείου μπάσκετ, καθώς και στις κορασίδες τους για τον αγώνα που κάνουν και την προσπάθειά τους!!
Συγχαρητήρια και στις κορασίδες μας για την νίκη τους!! Έπαιξαν προσπαθώντας να εφαρμόσουν όσα δουλεύουν τον τελευταίο καιρό και ελπίζουμε και σε περαιτέρω βελτίωση το επόμενο διάστημα!! Δουλειά και πάλι δουλειά στην προπόνηση χρειάζεται!!

Τα δεκάλεπτα: 8-6, 16-15(ημίχ.), 26-19, 37-32.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Στενού 11, Καρακίτσου 16, Δημητρίου 2, Κατσαρού, Καπαρελιώτη, Ζγκούρη 4, Τσώκου 4, Γαλάζιου.

ΜΕΝ(Βελτσίστας): Γάτου, Καμπέσα, Σχίζα Δ.Β. 3, Λευκοπούλου 12, Σχίζα Ι. 13, Καμπέλου, Γκίρτσαλη 4.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες