Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Άμιλλα Περιστερίου - ΓΑΟ Κουκουβάουνων 50-41. Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 6η Αγωνιστική.

Με νίκη συνέχισε τις προσπάθειές της η ομάδα μπάσκετ των γυναικών μας, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑ. Αντίπαλος η ομάδα του ΓΑΟ Κουκουβάουνων στο κλειστό του Μπουρναζίου. Η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει, μετά από έναν αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων τον παρακολούθησαν με 50-41, συνεχίζοντας τις θετικές εμφανίσεις μετά την νίκη της προηγούμενης Κυριακής στην έδρα της Ακαδημίας 2008!
Τα κορίτσια μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκαν από την αρχή και έδειξαν πως μπορούσαν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους! Σχεδόν σε όλο το παιχνίδι διατήρησαν το προβάδισμα και τελικά κατάφεραν να φύγουν από το γήπεδο με το ροζ φύλλο αγώνος!! Οι Κουκουβάουνες έδειξαν ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική και προσπάθησε κατά διαστήματα να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα, δίχως όμως να τα καταφέρουν.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Γ.Α.Ο.Κ. για την αγωνιστικότητα που επέδειξαν, καθώς και για το γεγονός πως πρόκειται για ομάδα που στηρίζεται κυρίως σε νεαρά κορίτσια!! Η ομάδα, εφόσον συνεχίσει να δουλεύει, θα έχει μέλλον!!
Συγχαρητήρια και στα κορίτσια της ομάδας μας που κατάφεραν να φέρουν την 2η συνεχόμενη νίκη και να διευρύνουν το σερί μας!! Ελπίζουμε να καταφέρουν και την επόμενη βδομάδα να το συνεχίσουν, με μία ανάλογη και γιατί όχι και καλύτερη εμφάνιση!! Επόμενος αντίπαλός μας η ομάδα της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή, την επόμενη Κυριακή!

Τα δεκάλεπτα: 12-8, 24-22(ημίχ.), 34-29, 50-41.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 11, Στρατικοπούλου 10, Καρούση, Ντόντη, Τουρκαμπή 2, Τζώρτζη 8(2), Γουναρά 5, Πλεμμένου, Ξυράφη, Καούνη 13, Μυλωνά, Λαμπροπούλου 1.

ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ(Ραχιώτη): Ροδοπούλου, Τόσι 5(1), Κασιδιάρη 2, Πάνου 19, Πανούλη 4, Μανωλά 8(1), Καξέρη 2, Γεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες