Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΑΟ Νήαρ Ηστ - Άμιλλα Περιστερίου 45-37. Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 7η Αγωνιστική.

Κακή εμφάνιση και ήττα για την ομάδα μας, στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Νήαρ Ηστ στο ομώνυμο κλειστό της Καισαριανής.
Νευρικότητα, αστοχία και έλλειψη συγκέντρωσης ήταν τα χαρακτηριστικά της εμφάνισης των κοριτσιών μας, που δεν κατάφεραν ουσιαστικά ποτέ να μπουν στο πνεύμα της αναμέτρησης, ούτε και να διεκδικήσουν την νίκη. Έτσι ήρθε φυσιολογικά η ήττα με 45-37 από την πάντα μαχητική ομάδα της Νήαρ Ηστ!!

Από το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας έδειχνε να μην πατάει καλά στο γήπεδο και γρήγορα έμεινε πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά. Τα κορίτσια έδειξαν διάθεση να παίξουν άμυνα και να κυνηγήσουν το σκορ, όμως αυτό από μόνο του δεν ήταν αρκετό, μιας και ενώ στην άμυνα καταφέραμε στο 2ο ημίχρονο να δεχτούμε μόνο 16 πόντους, η επιθετική μας συγκομιδή ήταν απελπιστικά φτωχή. Χαμένοι αιφνιδιασμοί, λάθος πάσες, άσχημα σουτ συνέθεσαν την εικόνα της επίθεσής μας.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νήαρ Ηστ για την δίκαιη νίκη της και την πολύ καλή της εμφάνιση! Είναι ομάδα με νεαρά κορίτσια που πραγματικά χαίρεσαι να την βλέπεις!
Εμείς μετά από 2 συνεχόμενες εμφανίσεις όπου δείξαμε πως κάτι πάμε να αλλάξουμε στην νοοτροπία μας, καταφέραμε με την εμφάνισή μας να μην έχουμε καμία δικαιολογία. Ας ελπίσουμε σε κάθε 2 βήματα που κάνουμε προς τα εμπρός, να αντιστοιχεί μόνο 1 βήμα πίσω!!

Τα δεκάλεπτα: 17-11, 29-20(ημίχ.), 37-29, 45-37.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ(Καλαμάρας): Τσικουδή 15, Μπαλαμπάνη 4, Μπότση 8, Σουλέ 7, Πέτσα, Τραγογιάννη, Κεχαγιά, Στρατηγού 9 (3), Παναγιωτοπούλου, Κιόρογλου, Κρητικοπούλου 2, Τσίπρα.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 4, Στρατικοπούλου 10, Πέτσα Λ., Μυλωνά, Τουρκαμπή 4 (1), Ντόντη, Γουναρά 6 (1), Πλεμμένου 8, Ξυράφη, Καούνη 4, Σταυροπούλου, Λαμπροπούλου 1.

Υ.Γ. Όσοι παρακολουθούν το site μας, ξέρουν πως η ομάδα μας ουδέποτε έχει ασχοληθεί με την διαιτησία και ούτε πρόκειται. Θα παρακαλέσουμε απλά τον διαιτητή Νικολόπουλο να μην ξανασφυρίξει παιχνίδι της ομάδας μας, καθώς θεωρούμε πως είναι ο δεύτερος αγώνας στον οποίο δεν συμπεριφέρεται με σεβασμό απέναντι στην ομάδα μας, τον προπονητή μας και στον κόπο που κάνουν οι αθλήτριές μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες