Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΓΣ Αμαρουσίου - Άμιλλα Περιστερίου Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 1η Αγωνιστική

Ξεκίνημα με το αριστερό σήμερα για την ομάδα των γυναικών μας, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑ γυναικών, στο κλειστό του Αγ.Θωμά! Αντίπαλος η ομάδα του ΓΣ Αμαρουσίου. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε νωθρή στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα η ομάδα του Αμαρουσίου να επιβάλλει στην αρχή τον ρυθμό της και να ξεφύγει γρήγορα στο σκορ με διψήφια διαφορά.
Τα κορίτσια μας από ένα σημείο και μετά ανέβασαν την απόδοσή τους, κυρίως στο 2ο ημίχρονο, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα μας να μειώσει σε 42-37 στα μέσα της 4ης περιόδου!! Κάποιες όμως κακές επιλογές στην επίθεση και κάποιες αδράνειες στην άμυνα, έδωσαν το δικαίωμα και πάλι στην ομάδα του Αμαρουσίου να ξεφύγει με ένα τρίποντο και έναν αιφνιδιασμό σε διψήφια διαφορά, την οποία κράτησε μέχρι και το τέλος!
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αμαρουσίου για την νίκη τους. Αναμένουμε πως θα παρουσιαστεί δυνατή καθ' όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και θα είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν κάτι καλό!!
Συγχαρητήρια και στα κορίτσια μας για την προσπάθειά τους και για την διάθεση που επέδειξαν!!Περιμένουμε την αντίδρασή τους στον επόμενο αγώνα μας!!

Τα δεκάλεπτα: 16-6, 25-12(ημίχ.), 37-27, 49-37.

ΜΑΡΟΥΣΙ(Μοάτσου): Γκάρου, Θωμά 22(5), Μαρκάκου, Γερασιμοπούλου, Αυξεντή Ε. 12, Καίσαρη 2, Μπασιαδάκη 7, Αυξεντή Ν. 2, Σαβόγλου 2, Λογοθέτη 2, Κυριακέα, Κατρά.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 13, Στρατικοπούλου 2, Πέτσα, Μουρτετζίκογλου, Τουρκαμπή, Τζώρτζη 4, Γουναρά 8, Πλεμμένου, Ξυράφη, Καούνη 6, Μυλωνά, Λαμπροπούλου 4.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες