Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Άμιλλα Περιστερίου - Μελάς Αγ.Ελευθέριος. Β' Φάση Κυπέλλου ΕΣΚΑ 2011-2012 - 1η Αγωνιστική

Μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε, η ομάδα των γυναικών μας, εκτός των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα, είχε να εκπληρώσει και τις υποχρεώσεις της στο κύπελλο της ΕΣΚΑ!!
Η ομάδα μας μετά από δύο γύρους στους οποίους κατάφερε και πήρε την νίκη, έπαιζε αντίπαλος με τους πρωτοπόρους της Α' κατηγορίας, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό του Μπουρναζίου!
Έτσι την Τετάρτη που μας πέρασε, η ομάδα των γυναικών μας είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει τις δυνάμεις απέναντι στην ομάδα του Μελάς Αγ.Ελευθέριος!!

Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε περισσότερο με φιλικό, οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατόν! Ο Μελάς από την αρχή του παιχνιδιού συντηρούσε το προβάδισμα με διαφορές που έφταναν μέχρι και σε διψήφια νούμερα, με την ομάδα μας όμως να μην χάνει την επαφή. Στην τελευταία περίοδο, έγιναν δοκιμές και από τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να ανοίξει λίγο περισσότερο η διαφορά στο τελικό σκορ. Το τελικό σκορ 29-50.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μελάς Αγ.Ελευθέριος για την νίκη τους και την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση! Εκεί τους περιμένει ένα δυνατό εκτός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο τα Μελίσσια!! Τους ευχόμαστε ότι καλύτερο και να καταφέρουν επιτέλους να κατακτήσουν και τον θεσμό του κυπέλλου!!
Συγχαρητήρια και στα κορίτσια μας που στάθηκαν αξιοπρεπώς στο παιχνίδι, παρά τις απουσίες και το γεγονός πως είχαν δύσκολο παιχνίδι την προηγούμενη Κυριακή!! Επιστροφή τώρα στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, όπου ελπίζουμε σε σερί καλών εμφανίσεων και γιατί όχι και νικών!!

Τα δεκάλεπτα: 9-16, 16-26(ημίχ.), 25-37, 29-50.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 6, Στρατικοπούλου 4, Λαμπράκη, Μουρτετζίκογλου, Τουρκαμπή 2, Τζώρτζη 5, Πλεμμένου 2, Ξυράφη, Καούνη 5, Μυλωνά 1, Λαμπροπούλου 4.

ΜΕΛΑΣ(Ζαφειρόπουλος): Σιδέρη 2, Τσιφτελή 7(1), Αλεξανδρή 4, Βλαχάκη, Εμμανουήλ 2, Κοντοδιού 1, Σταυράτη 3(1), Μιχοπούλου 1, Κανονίδου 6, Χαλιβίδου 14(2), Μακρυνίκα 8, Γιαννέλη 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες