Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Άμιλλα Περιστερίου - Δ.Α.Σ.Α.Λ. Β'. Β' Κατηγορία Κορασίδων - 2ος Όμιλος - 3η Αγωνιστική

Ημέρα κορασίδων σήμερα και τα κορίτσια της Άμιλλας αγωνίζονταν το μεσημέρι στο κλειστό Μπουρναζίου με αντίπαλο την πάντα δυνατή ομάδα του Δ.Α.Σ.Α.Λ., έστω κι αν επρόκειτο για την Β' ομάδα!! Τα κορίτσια μας αγωνίστηκαν δυνατά και προσπάθησαν για μία καλή εμφάνιση, δεν κατάφεραν όμως να αποφύγουν την ήττα!!
Η ομάδα των Άνω Λιοσίων επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της και με γρήγορο τρέξιμο στον αιφνιδιασμό, σε συνδυασμό με πιεστική άμυνα, κατάφερε γρήγορα να δημιουργήσει μία διψήφια διαφορά και να ελέγξει πλήρως τον αγώνα!!
Οι κορασίδες μας όμως δεν τα παράτησαν μπροστά στην ανωτερότητα των αντιπάλων μας και έδωσαν την μάχη τους, χρησιμοποιώντας όλες τους τις δυνάμεις!! Έπαιξαν δυνατά... πέτυχαν τα καλάθια τους... έτρεξαν το γήπεδο... αγωνίστηκαν στην άμυνα και στα ριμπάουντ, και πέτυχαν να κάνουν μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση!! Το τελικό αποτέλεσμα (23-40) δεν μας απογοητεύει, αντιθέτως μας γεμίζει με αισιοδοξία για καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Δ.Α.Σ.Α.Λ. για την νίκη τους και για την προσπάθεια που κάνουν γενικότερα για την προώθηση του γυναικείου μπάσκετ!! Είναι σημαντικό να υπάρχουν ομάδες και περιοχές που έχουν σαν προτεραιότητα να αναδεικνύουν νέες και ταλαντούχες αθλήτριες!!
Συγχαρητήρια και στις κορασίδες μας, που μετά την νίκη της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην ΜΕΝ Ιλίου, προσέθεσαν ακόμα μία καλή εμφάνιση στο ενεργητικό τους!! Επόμενος αντίπαλος την επόμενη βδομάδα η ομάδα του Γ.Σ.Περιστερίου!! Περιμένουμε ανάλογη συνέχεια και γιατί όχι και καλύτερα!!

Τα δεκάλεπτα: 5-10, 9-24(ημίχ.), 15-36, 23-40.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Στενού 2, Καρακίτσου 14(1), Δημητρίου 1, Κατσαρού 2, Καπαρελιώτη, Ζγκούρη 2, Τσώκου 2, Γαλάζιου.

Δ.Α.Σ.Α.Λ. Β'(Παρασκευόπουλος): Βακάλογλου, Κουτρούλη, Μήλιου 10, Κλοκούζα 2, Λουβερδή 4, Μπούζη, Μπούη 10, Θρίμα, Αθανασοπούλου, Μαύρου, Σαπλαούρα 10, Κοντογεώργου 4.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες