Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΠΟ Αγίου Θωμά - Άμιλλα Περιστερίου Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 3η Αγωνιστική

Συνέχεια στους αγώνες της έδωσε η ομάδα μπάσκετ των γυναικών μας, αγωνιζόμενη την Κυριακή που μας πέρασε, στην έδρα του ΠΟ Αγ.Θωμά στο Γουδή. Η ομάδα μας παίζοντας κατά διαστήματα καλό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση, κατάφερνε να συντηρεί καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού το προβάδισμα, με διαφορές που έφτασαν μέχρι και τους 9 πόντους!
Κάποιες όμως κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση στην τελευταία περίοδο, έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα του Αγ.Θωμά να προσπαθήσει να πάρει το παιχνίδι και να καλύψει διαφορά 8 πόντων στα τελευταία δύο λεπτά. Τελικά η ομάδα μας κατάφερε να φτάσει στην νίκη, με το τελικό 49-51 να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο!
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγ.Θωμά για την προσπάθειά τους! Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια!
Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας που κατάφεραν και έφτασαν στην πρώτη τους νίκη, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες τις δύο πρώτες αγωνιστικές! Κέρδισαν σε μία έδρα που δεν θα περάσουν εύκολα οι ομάδες της κατηγορίας!

Τα δεκάλεπτα: 12-13, 23-27(ημίχ.), 31-35, 49-51.

ΑΓ.ΘΩΜΑΣ(Λάγιος): Κονιδάρη 5(1), Κόττου, Πέππα, Δαούση 17, Λαουλάκου 14(3), Λάκκα, Σαπλαούρα, Αθανασούλη 6, Καρρά, Κρικέτου, Βογιατζή 7.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 2, Στρατικοπούλου 8, Τουρκαμπή 2, Τζώρτζη 10(2), Γουναρά 4, Ξυράφη 1, Καούνη 13, Λαμπροπούλου 11.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες