Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Άμιλλα Περιστερίου - ΑΟ Πεύκης Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 2η Αγωνιστική

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας να πάρει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνος, στον εντός έδρας αγώνα της με αντίπαλο την ομάδα της Πεύκης!
Οι γυναίκες μας πάλεψαν από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό, όμως η κακή εμφάνιση στην άμυνα δεν μπορούσε να επιτρέψει κάτι καλύτερο από την ήττα!!
Αποτέλεσμα ήταν η ομάδα της Πεύκης να εκμεταλλευτεί όλα τα λάθη σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο και να κρατήσει σταθερά το προβάδισμα από την αρχή μέχρι το τέλος. Κάποιες σπασμωδικές κινήσεις από την ομάδα μας δεν ήταν αρκετές για να επιτευχθεί η ανατροπή!!

Με το καλημέρα η ομάδα της Πεύκης μπήκε στην θέση του οδηγού και εκμεταλλευόμενη την πολύ κακή άμυνα της ομάδας μας, κατάφερε να πετύχει στην 1η περίοδο 23 πόντους(11-23)!! Στην 2η περίοδο τα κορίτσια ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι, όμως 2 συνεχόμενα τρίποντα από την Πεύκη επανέφεραν την διαφορά στα αρχικά της επίπεδα. Έτσι το ημίχρονο έκλεισε με 25-39. Στην 3η περίοδο έγινε προσπάθεια να μειώσουμε στο σκορ... με καλύτερο σημείο της ομάδας μας την μείωση του σκορ στο 50-58 στις αρχές της 4ης περιόδου!! Μέχρι εκεί όμως!! Τελικό σκορ 58-72.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πεύκης που κατάφερε να εκμεταλλευτεί όλα τα λάθη της άμυνας μας και με προσεκτικό παιχνίδι κατάφερε να φύγει από την έδρα μας με το διπλό!! Με ανάλογα παιχνίδια στο μέλλον δεν έχει τίποτα να φοβάται στην κατηγορία!
Από την ομάδα μας δεν υπήρξαν διασωθέντες... οι 72 πόντοι μιλάνε από μόνοι τους!! Πρέπει να σκύψουμε τα κεφάλια και να αφιερώσουμε ώρες στην προπόνηση, ώστε στα επόμενα παιχνίδια να παρουσιαστούμε, αν μη τι άλλο ανταγωνιστικοί, σοβαροί και με διάθεση να διεκδικήσουμε, αλλά και να πάρουμε νίκες!! Αναμένουμε την αντίδραση την επόμενη εβδομάδα!!

Τα δεκάλεπτα: 11-23, 25-39(ημίχ.), 43-54, 58-72.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 8, Στρατικοπούλου 10, Πέτσα, Μουρτετζίκογλου 5(1), Τουρκαμπή, Μυλωνά 8, Γουναρά 9, Πλεμμένου, Ξυράφη, Καούνη 6, Σταυροπούλου, Ντόντη, Λαμπροπούλου 12.

ΠΕΥΚΗ(Λοΐζου): Ανδριανοπούλου 4, Δουκίδη 6, Πεχλιβάνη, Βουλκίδη, Λιάγκα 21(3), Γκούρμα 15(2), Δελώτη 12(2), Μουστάκη 5, Αλεξίου, Βαννού, Θεοδωροπούλου 5, Χαϊμανδού 4.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες