Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ακαδημία 2008 - Άμιλλα Περιστερίου 41-53. Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 5η Αγωνιστική.

Η σημερινή αποστολή του τμήματος μπάσκετ των γυναικών μας, προέβλεπε εκτός έδρας αναμέτρηση στην Ηλιούπολη, με αντίπαλο την ομάδα της Ακαδημίας 2008.
Τα κορίτσια μας ήθελαν να δείξουν πως άφησαν πίσω τους την κακή εμφάνιση της προηγούμενης βδομάδας και μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να το επιβεβαιώσουν.
Από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και τελικά το κατάφεραν, φεύγοντας από το γήπεδο με το 2ο ροζ φύλλο για το φετινό πρωτάθλημα(41-53)!!

Η ομάδα μας είχε διαρκώς το προβάδισμα στο σκορ και κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα,μην επιτρέποντας στις αντίπαλες να προηγηθούν. Περίοδο με την περίοδο, η διαφορά ανέβαινε λίγο-λίγο και μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο, η Ακαδημία έδειξε διάθεση να γίνει επικίνδυνη. Σε εκείνο το σημείο κάποια συνεχόμενα εύστοχα σουτ από πλευράς Ακαδημίας και κάποια λάθη, επέτρεψαν στις γηπεδούχες να μειώσουν σε 36-42. Γρήγορα όμως με 2 καλάθια η ομάδα μας αποκατέστησε την διαφορά και το παιχνίδι έληξε φυσιολογικά στο τελικό σκορ, 41-53!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ακαδημίας για την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγώνα. Έδειξαν σαφώς βελτιωμένες σε σχέση με τα τελευταία τους παιχνίδια, ενώ παράλληλα έδειξαν διάθεση να παλέψουν κάθε παιχνίδι!
Συγχαρητήρια και στα κορίτσια μας για την εμφάνισή τους και την νίκη, καθώς ήταν σημαντικό να δείξουν πως ξεπέρασαν την κακή εμφάνιση της προηγούμενης βδομάδας και να επανέλθουν στις επιτυχίες!! Περιμένουμε συνέχεια στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι!!

Τα δεκάλεπτα: 8-9, 17-24(ημίχ.), 28-36, 41-53.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ(Μελέτης): Χρυσοχόου 7, Ζωγραφάκη 14, Κάβουρα 2, Ιωάννου 3(1), Καραμιχάλη 4, Θεοδωράκη, Αδαμάκου 9, Λάππα 2, Κουτσιουμάρη.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Αυγέρη 8, Στρατικοπούλου 9, Λαμπράκη, Ντόντη, Τουρκαμπή, Τζώρτζη 9(1), Γουναρά 7, Πλεμμένου, Ξυράφη, Καούνη 12, Σταυροπούλου, Λαμπροπούλου 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες