Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΝ Ιλίου - Άμιλλα Περιστερίου. Β' Κατηγορία Κορασίδων - 2ος Όμιλος - 2η Αγωνιστική

Αγωνίζονταν σήμερα οι κορασίδες της ομάδας μας, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας των κορασίδων!! Οι κορασίδες μας είναι στον 2ο όμιλο των κορασίδων της ΕΣΚΑ και σήμερα αγωνίζονταν στο κλειστό της "Πεταλούδας" με αντίπαλο την ομάδα της ΜΕΝ Ιλίου! Τα κορίτσια μας κατάφεραν και έφυγαν από το γήπεδο με το πρώτο ροζ φύλλο αγώνος της σεζόν, αγωνιζόμενες και προσπαθώντας να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους!!
Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και πολύ προσπάθεια και από τις δύο ομάδες, με τα κορίτσια μας να στέφονται τελικά νικήτριες με 32-35, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας, είχε όμως θέληση και πάθος για την νίκη και από τις 2 ομάδες!!!
Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΜΕΝ Ιλίου για την προσπάθεια που κάνουν να ξαναστήσουν τα γυναικεία τμήματά τους!!! τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία!!
Συγχαρητήρια και στα κορίτσια μας για την προσπάθειά τους και για την νίκη τους!!! Ο μόνος "δυσαρεστημένος" από την νίκη της ομάδας μας πρέπει να είναι ο κόουτς της ομάδας, καθώς είχε υποσχεθεί να κάνει το τραπέζι στα κορίτσια μόλις εκείνες καταφέρουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα... και εκείνες το πέτυχαν σήμερα!!! Ελπίζουμε σε ανάλογη και γιατί όχι σε καλύτερη συνέχεια από τις κορασίδες μας!!!

Τα δεκάλεπτα: 8-7, 13-13(ημίχ.), 22-27, 32-35.

ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ(Βελτσίστας): Παπασπυροπούλου 6, Καμπέλου, Νταλαμάνγκα, Καμπεζά, Σχίζα Δ.Β. 4, Λευκοπούλου 6, Νικολαΐδου, Σχίζα Ι. 14, Γκιρτζαλη 2.

ΑΜΙΛΛΑ(Περσίτσας): Στενού 2, Καρακίτσου Χ. 20(1), Δημητρίου 3, Τσώκου 6, Γαλάζιου, Κατσαρού, Καρακίτσου Α., Καπαρελιώτη, Ζγκούρη 4.

Υ.Γ. Την προηγούμενη αγωνιστική τα κορίτσια μας αγωνίζονταν εντός έδρας στον εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕΚ Περιστερίου. Τα κορίτσια μας δεν τα κατάφεραν και είχαν χάσει τον αγώνα. Εξαιτίας τεχνικού προβλήματος, δεν υπήρξε κάποια ανάρτηση για τον συγκεκριμένο αγώνα. Ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί!! Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την νίκη τους και στα κορίτσια μας για την προσπάθειά τους!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες