Basketball Season 2015-2016

Basketball Season 2015-2016

Αναζήτηση στο blog

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Άμιλλα Περιστερίου - Φιλαθλητικός ΟΑ. Β' ΕΣΚΑ Γυναικών - 4η Αγωνιστική

Δεν κατάφερε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις η ομάδα μπάσκετ των γυναικών μας, και μετά από ένα πολύ κακό παιχνίδι, ηττήθηκε την Κυριακή στο κλειστό του Μπουρναζίου από την ομάδα του Φιλαθλητικού.
Από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενες πήραν το προβάδισμα στο σκορ και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω τους!
Με αναλαμπές στο παιχνίδι τους τα κορίτσια μας, δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να μπουν στο πνεύμα του αγώνα και ηττήθηκαν φυσιολογικά με 35-48.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια από την πλευρά του Φιλαθλητικού η αθλήτρια Βελάνα, που με προσωπικούς πόντους και ασίστ, κατάφερνε να έχει την ομάδα της πάντα μπροστά στο σκορ και ουσιαστικά να μην κινδυνεύσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.
Από την ομάδα μας, καμία κοπέλα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, αναγνωρίζουμε όμως την προσπάθεια που κατέβαλαν για να γυρίσουν το παιχνίδι! Τα ατομικά λάθη όμως και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε άμυνα και επίθεση, δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να διεκδικήσει την νίκη!
Μετά το ματς ο προπονητής της ομάδας μας δήλωσε: "Η ομάδα δεν πραγματοποίησε σήμερα καλή εμφάνιση. Την ευθύνη για την ήττα την αναλαμβάνω αποκλειστικά εγώ. Μπορεί να είχαμε κάποιες απουσίες, όμως δεν γίνεται μία ομάδα να εξαρτάται από μία ή δύο αθλήτριες. Κρατάμε μόνο την προσπάθεια που επέδειξαν οι αθλήτριες μας στην τελευταία περίοδο, όμως μία ομάδα που θέλει να πετύχει κάτι πρέπει πρώτα να επιδεικνύει σταθερότητα στην απόδοσή της και να μην έχει μεγάλες μεταπτώσεις από παιχνίδι σε παιχνίδι. Το παιχνίδι αυτό ανήκει πλέον στην ιστορία. Τα κεφάλια μέσα, χρειάζεται δουλειά στο γήπεδο. Πάμε τώρα για το επόμενο παιχνίδι. Εκεί περιμένω από τις παίκτριες μου, να βγάλουν στο γήπεδο τον αγωνιστικό τους εγωισμό και να ξεκινήσουν αρχικά με μία καλή εμφάνιση και γιατί όχι και ένα νέο σερί νικών! Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φιλαθλητικού για την δίκαιη νίκη τους."

Τα δεκάλεπτα: 2-11, 15-24(ημίχ.), 27-40, 35-48.

ΑΜΙΛΛΑ:(Περσίτσας): Αυγέρη 2, Στρατικοπούλου 4, Τουρκαμπή 6, Τζώρτζη 6, Γουναρά 6, Πλεμμένου 7, Ξυράφη, Καούνη 4, Μουρτετζίκογλου.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ(Διώχνος): Ράπτη, Παπανικολάου 2, Κίτσιου, Γρηγόρη 10, Γκόλια 7(1), Σμυρλή 8, Βελάνα 19(1), Σαραμαντά 2, Παπασωτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την άποψή σας.

Αθλητικό Περίπτερο

NBA.com - Top Videos

Η σωστή νοοτροπία παίκτη και προπονητή!!

Κάτι Διαφορετικό...

Τα Ζώδια της Ημέρας

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα:

Γνωμικά

Αναγνώστες